WINTER SALE - se de bedste tilbud her!

Det hele begyndte i 1937

Historien om Kollund Møbler går helt tilbage til 1937 hvor sadelmager Frederik Clausen, også kaldt ”Fidde”, drev sin forretning på Fjordvejen i Kollund. Det gængse arbejde som sadelmager udviklede sig med tiden til salg af nye møbler, når de gamle ikke kunne repareres længere.

 

Det viste sig hurtigt han havde "næse" for design i god kvalitet og salget af nye møbler blev en stadig voksende del af forretningen. Pladsen blev med tiden for trang i det lille hus på Fjordvej og man valgte at rive den gamle tankstation ned på den anden side af vejen og byggede den første del af den nye butik. Bygningen som den står i dag, blev opført i flere etaper mellem 1979 og 1981.

Siden er det gået stærkt og forretningen er i dag med sine 5000 kvm et af Danmarks største designmøbelhuse. Udstillingen spænder over designmøbler og interiør til alle hjemmets rum i en dynamisk og inspirerende miks af møbelklassikere og nye tendenser. Vores indretningsafdeling er stadig voksende og tager sig af alt fra små til store indretninger for såvel private som erhverv.

 

Den personlige dialog med vores kunder har altid betydet meget og kunderne kommer stadig langvejs fra for at handle i dette hus hvor traditionens sjæl stadig ligger i DNA’et.

 

Vi glæder os til at møde dig i butikken i Kollund eller på kollund.dk.

 

NYE åbningstider

Mandag: 12 - 17.30

Tirsdag:  lukket

Onsdag: 12 - 17.30

Torsdag: 12 - 17.30

Fredag:  12 - 17.30

Lørdag:  10 - 16

Søndag: 11 - 16