SPAR op til 35% på ALT Louis Poulsen

Ledige stillinger

Har lyst til at blive en del af et fantastisk team så kig med her måske er det noget for dig

Designmøbelsælger søges

 

Kollund Møbler A/S Kruså

 

Published 6 December 2021

 

Vi forøger teamet med en engageret, dygtig sælger, og det er her du kommer i spil.

 

Vi er en af Danmarks største designmøbelbutikker med egen webshop www.kollund.dk samt en indretningsafdeling. Butikken er oprindeligt grundlagt i 1937 som saddelmagervirksomhed. I dag har vi 3 hovedfokusområder: Butik, webshop og indretning for private og erhverv, disse går dog ofte hånd i hånd.

 

Dine arbejdsopgaver bliver f.eks.

  • Selvstændig forhandling og salg af møbler til vore kunder i butikken
  • Indretningsopgaver, med assistance fra vores indretningsafdeling til tegninger m.m.
  • Selvstændigt kundeansvar og opfølgning, med backup fra backoffice
  • Du skal også være del af en fælles dagligdag med diverse opgaver i butikken
  • Deltage i messer i ind og udland for inspiration
  • På sigt er der mulighed for afdelingsansvar

Vi går ikke kun efter en allerede uddannet sælger af designmøbler, selvfølgelig er det en fordel hvis du allerede kan dit kram og det vil bringe dig foran i køen.

 

Det vigtigste er dog, din evne til at omgås mennesker, til at betjene dem, så de får lyst til at komme igen og måske endda anbefale os.

 

Hos Kollund er vi en familie og et team så du har altid en kollega der kan hjælpe. Du skal derfor være indstillet på at adaptere samme ånd. Foruden ånden, lever vi for vores håndværk. Vi har det bedst når vi har sikret at vores kunder kommer hjem med det helt rigtige. Det gør vi ved at indrette for dem, komme med forslag til farver, stil og trends. Har du allerede styr på det er det super, ellers sørger vi for du er klædt på til denne snak med kunden, så du med viden og træning, i dagligdagen, samt på inspirationsture kan tilegne dig viden og bruge denne til at løfte kundeoplevelsen.

 

Den ideelle kandidat har en erfaring fra en beslægtet branche, måske kommer du fra en af møbelkæderne. Du kan også komme fra modeverdenen og sidde med ønsket om nye udfordringer.

Vigtigt er at du vil os, kundekontakten og salget.

 

Send ansøgning med billede og CV til os 

 

Kontakt for spørgsmål:

Kim Christensen Butikschef på telefonnummer 5126 5586.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Kim Kåre Christensen
Butikschef
Lidt mere om Kim >
Kim Kåre Christensen
Butikschef

På den éne side direktøren! Manden med is i maven, ham der får os frem mod målet. Netværkeren over dem alle. Efter 25 år i branchen - et omvandrende møbelkartotek. På den anden side venligheden selv og drevet af sit ypperste livsmål: at blive klogere på mennesker . Af byens lokale børn også kaldt Kakao-Kim, da de hurtigt fandt ud af vi har en hammer god varm kakao og han flittigt inviterer på en kop i butikkens mini cafe. 

E-commerce Manager

Kollund Møbler A/S Kruså

 

Indrykket 21. marts 2022

 

Vi søger en stærk profil der med viden og vilje kan løfte os til et godt niveau.

Vi er beskedne sønderjyder, men tør godt tælle kollund Møbler blandt Danmarks bedste inden for vores fag. Vi ønsker du deler vores ambitioner om at være blandt de bedste.

 

For at komme i betragtning skal du have erfaringen med online handel og lysten til jobbet. Til gengæld er vi klar på at give dig de bedste forhold og friheden til at udfolde dig.

 

Vores online univers vokser, salget på webshoppen vokser og vores fysiske forretning vokser. Det er derfor tid til at sætte holdet for den næste del af vækstrejsen.

 

Vejene til jobbet kan være mange, måske du allerede sidder som E-commerce Manager, men ved du kan så meget mere, hvis bare du fik den nødvendige opbakning, økonomi og frihed. Du har måske erfaring som Google Specialist. Det er selvfølgelig en fordel med viden fra et boligunivers eller modeunivers. Måske du har en helt tredje historie. Uanset hvilken baggrund du har, er det vigtigste din erfaring med driften af en succesfuld webshop.

 

Kan du se dig selv som ansvarlig for en stor omsætning sammen med et hold af dedikerede kolleger. Er du klar på at arbejde med virkelig lækre produkter, hvor historier, billeder og fortællingerne står i kø for at begejstre kunderne. Så skynd dig at søge stillingen.

 

Det er en super spændende tid for Kollund Møbler og selvom der allerede er dygtige mennesker ansat, er vi selvlærte e-tailere og er nået et punkt, hvor vi mangler dig og din viden. Vi har over de sidste 3,5 år selv opbygget kollund.dk/de og ved godt at vi skal investere løbende for at få succes. Derfor er vi klar på næste skridt og at investere i både shoppen, dig og systemer for at nå i mål.

 

Som ansvarlig er overblikket dit fokus, men du ved også du ikke får succes som kransekagefigur. Dine opgaver er forskellige og brede. Vi har allerede en ”maskine” der kører og mange praktiske funktioner er allerede afdækket, men vi skal udvikles og vokse, så du skal være klar på at smøge ærmerne op og selv tage fat, når noget skal sættes i gang. Vi øger løbende salget og medarbejderstaben i takt med vi vokser. Til gengæld for din indsats, får du en stor frihedsgrad og selvstændighed til at udvikle kollund.dk/de.

 

Du får til dagligt ansvar for selve shoppen, kampagner, oms. Budgetter, online spend budget på tværs af betalte og organiske kanaler. Du får også ansvar for de ansatte i webshoppen, der bl.a. arbejder med oprettelse af varer, prisjusteringer og billedhåndtering i webshoppen. Du arbejder i dagligdagen tæt sammen med vores Marketing og Content Team samt vores bureau og du refererer direkte til Butikschefen Kim Christensen.

 

Vi er realister og er helt med på, at jobbet som supermand er optaget og at én person ikke kan varetage alle funktioner i udviklingen af en webshop, derfor er der frihed til at delegere de opgaver der giver mening til vores samarbejdspartnere og ansatte. Du bliver del af et hold og ved det kun er sammen vi lykkes.

Vi har selv content produktion, video produktion og grafiske funktioner, men arbejder sammen med et stort bureau der varetager Google, Facebook og opsætninger af kampagner m.m.

 

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold baseret bl.a. på dine kvalifikationer. Der er mulighed for en god performance bonus. Stillingen indebærer sundhedsforsikring, gode pensionsforhold samt mulighed for hjemmearbejdsplads. Det vigtigste til sidst, du får nogle super kolleger, når vi selv skal sige det.

 

Kontakt for spørgsmål:

Kim Christensen Butikschef på telefonnummer 5126 5586 eller på k@kollund.dk

 

Søg jobbet via Jobindex:

https://www.jobindex.dk/jobannonce/439122/e-commerce-manager