SPAR 20-25% PÅ HAVEMØBLER

Indretning

Få den indretning du altid har drømt om med professionel, erfaren og

ikke mindst kreativ hjælp fra vores indretningsdesigner Nancy 

Flere behov - flere løsninger

 

Vi tager os af alle typer opgaver for både private og erhverv, hvad enten I har behov for en komplet nyindretning af hele huset eller blot er på udkig efter en mindre opdatering af en eksisterende indretning. Herunder kan du se hvilke muligheder du har og er der noget du er i tvivl om så ring eller skriv endelig

 

ET RUM – 5.000 kr.

ET HELT HUS – 8.500 kr.

Talk & show it! - timepris 550 kr.

 

Et godt råd & en god idé i butikken – helt GRATIS

Et rum eller et helt hus!

 

Her får du:

 

Et hjemmebesøg

For at komme frem til den bedste løsning er det afgørende at vi får en god fornemmelse af hvem I er og hvad indretningen skal kunne. Derfor starter vi altid med et hjemmebesøg hvor jeres behov og drømme kommer i spil. I denne forbindelse måler vi rummet eller huset op.

 

Plantegning og forslag til møbler

Du får en detaljeret plantegning med forskellige forslag til møbler, tæpper, boligtilbehør mv.

 

Belysningsplan

Lyskilderne i indretningen har stor betydning, ikke kun for det æstetiske udtryk, men i høj grad for vores færden og trivsel i rummet. Du får vores bud på den bedste plan for belysning

 

Farve-& temaplan

Hvilke farver og gennemgående temaer skal der være i indretningen? Ud fra vores besøg og dialog med dig vil vi præsenterer farvetemaer, der harmonerer med dine ønsker, resten af din indretning og vi ser naturligvis også på de aktuelle trends, der rører sig inden for designverdenen.

 

Møde og præsentation i butikken

Når vi har alt klar mødes vi i butikken i Kollund til en gennemgang af projektet. Du vil her få et samlet prisoverslag.

 

Levering

Ved behov kan vi tilbyde at være til stede ved leveringen og hjælpe med at få dine egne ting integreret.

 

Rabat på boligtilbehør

Op til 1 måned efter levering får du minus 20 % på alt boligtilbehør.

 

 

 

Talk & show it!

 

Her får du:

 

Har du ikke behov for at indrette et helt rum eller hus, så pakke 1 og 2 er lidt for store, har du også mulighed for at booke indretningsassistance på timebasis, hvor du kan få en samtale med en af vores indretningsdesignere.

 

Timeprisen for dette er 550,-. Denne løsning giver dog ikke mulighed for hjemmebesøg, men medbring dine tegninger og billeder af rummet du ønsker indrettet, når du har booket en tid.

 

 

Kontakt 

Indretningsdesigner

Nancy Gerber

0045-74678712

info@kollund.dk

 

Stor betydning for vores trivsel

 

Indretning har stor betydning for vores trivsel og ikke mindst vores adfærd. Det gælder både hjemme i privaten men i høj grad også når vi er på arbejde.

 

Der er en lang række overvejelser, drømme og behov, der skal tages stilling til når hjemmet eller måske kontoret skal opdateres. Alle de mange og skiftende trends, utallige magasiner og boligblogs kan inspirere, men også i den grad forvirre. For hvilken indretning passer egentlig til mig og der

hvor jeg er i livet?

Kom godt fra start

 

Så det giver god mening at komme godt fra start når der skal investeres i nyt design til boligen. Få skåret ind til benet i hvad der reelt matcher din hverdag, din stil og dine drømme.

 

Vores dedikerede indretningskonsulent Nancy har års erfaring med skræddersyede indretningsløsninger. Med stor passion for design og en professionel tilgang til opgaverne, guider og inspirer hun både private og erhvervskunder gennem store og små projekter.

 

Vælger du at få hjælp til din indretning vil hun sammen med dig sætte ord og billeder på dine ønsker og drømme. Altid med øje for, at det er dit hjem og at det skal afspejle dig og dine behov. Nancy giver råd og vejledning om møblering, belysning, produkter, farver og sammensætning af materialer - ja alt hvad en nyindretning kræver.

Nancy Gerber

 

Uddannet indendørsarkitekt. 30 års erfaring med indretning af private hjem samt
erhvervsindretninger, såsom restauranter, kontorfaciliteter og butikker.
Skriver boligartikler til magasiner og aviser om design, indretningstips, trends og
indretningsløsninger. Medvirket i tv-programmer bl.a. omkring indretninger. DR titulerede Nancy Gerber ”Indretningsekspert” i programmet ”80 dage til sommerhus” på DR.

 

Kontakt 
Nancy Gerber, +45-74678712
Skriv til ng@kollund.dk