Mød teamet

Når du handler hos Kollund Møbler, får du mere end bare et nyt designmøbel. Du får også en stolt tradition af personlig, kompetent og ærlig vejledning.

Måske ved du allerede hvem du vil tale med, så finder du bare kontaktinfo herunder, ellers er du naturligvis også velkommen til at ringe på hovednummeret 00 45 74 67 87 12

Det er os du handler med

Kim Kåre Christensen
Butikschef
Lidt mere om Kim >
Kim Kåre Christensen
Butikschef

På den éne side direktøren! Manden med is i maven, ham der får os frem mod målet. Netværkeren over dem alle. Efter 25 år i branchen - et omvandrende møbelkartotek. På den anden side venligheden selv og drevet af sit ypperste livsmål: at blive klogere på mennesker . Af byens lokale børn også kaldt Kakao-Kim, da de hurtigt fandt ud af vi har en hammer god varm kakao og han flittigt inviterer på en kop i butikkens mini cafe. 

Mona Maier Jørgensen
Souschef
Lidt mere om Mona >
Mona Maier Jørgensen
Souschef

Vores omvandrende leksikon. Hun VED alt! Mona satte sine ben hos Kollund Møbler allerede i 1979 – og i dag aner vi  ikke hvad vi skulle stille op uden hende! Hun er vores altid smilende tovholder, der med sit rolige og venlige væsen er med til at gøre Kollund Møbler et rart sted at møde op hver dag.

Robert Damgaard
Indretningskonsulent
Lidt mere om Robert >
Robert Damgaard
Indretningskonsulent

Professoren. Han ved alt, siger han...; Èn ting er i hvert tilfælde helt sikkert Roberts entusiasme for produkterne er smittende og hans venlige og smilende væsen kommer alle til gode. Når lyset slukkes i butikken drømmer Robert om drinks på skibsdækket på det næste krydstogt i sydens sol.

Viggo Jørgensen
Indretningskonsulent
Lidt mere om Viggo >
Viggo Jørgensen
Indretningskonsulent

Hjemvendt i 2004 Efter 25 år i Tyskland – Kollunds Møblers charme onkel, der kender storset alle Tysklands "Kennzeichen” på nummerpladerne når de ruller ind på parkeringspladsen. Viggo den store menneskekender en fabelagtig smalltalker med en lun humor. Knap så lun på de dage hvor der skal flyttes rundt på møbler i butikken, men måske han bare sparer energi til den kommende jagt (med sin dejlige kone) efter det næste trofæ til væggen i privaten.

Kim Wild
Indretningskonsulent & webansvarlig
Lidt mere om Kim >
Kim Wild
Indretningskonsulent & webansvarlig

Mr Web- motiveret til tænderne og altid kørende i 5. gear – ikke mindst efter han er blevet far. Kim taler konstant i telefon hvor en jævn strøm af spørgsmål flyder ind dagligt. Kundeservice er hans absolutte topprioritet og han gør ALT hvad der står i sin magt for at hjælpe. Kim ser ikke bare selv godt ud😉 han ved også hvad der ser godt ud i indretningen og med sin baggrund fra håndværksfaget har han også øje for smukt håndværk. 

Indretning

Nancy Gerber
Indretningsdesigner
Lidt mere om Nancy >
Nancy Gerber
Indretningsdesigner

Solen skinner bare lidt mere når Nancy træder ind i butikken også helt bogstaveligt talt bliver stearinlysene altid tændt og blomster stråler på bordet når hun er i huset. Nancy er som tryllestøv og både butikken og hendes indretningsprojekter er som forvandlet når hun har været i gang. Munden står aldrig stille på denne kvinde hverken med ord, smil eller med tænderne i slikskålen😉