Mød teamet

Når du handler hos Kollund Møbler, får du mere end bare et nyt designmøbel. Du får også en stolt tradition af personlig, kompetent og ærlig vejledning.

Måske ved du allerede hvem du vil tale med, så finder du bare kontaktinfo herunder, ellers er du naturligvis også velkommen til at ringe på hovednummeret 00 45 74 67 87 12

Det er os du handler med

Kim Christensen
Butikschef
0045-74678712
Lidt mere om Kim >
Kim Christensen

På den éne side direktøren! Manden med is i maven, ham der slukker ildebranden. Netværkeren over dem alle. Et omvandrende møbelkartotek efter 25 år i branchen. På den anden side venligheden selv drevet af sit ypperste livsmål: at hjælpe andre. Af byens lokale børn også kaldt Kakao-Kim da han flittigt invitere på varm kakao i butikkens mini cafe.

Mona Maier Jørgensen
Souchef
0045-73427711
Mona Maier Jørgensen
Robert Damgaard
Indretningskonsulent
0045-73427718
Lidt mere om Robert >
Robert Damgaard

Professoren. Han ved alt, siger han...; Èn ting er i hvert tilfælde helt sikkert Roberts entusiasme for produkterne er smittede og hans venlig og smilende væsen kommer alle til gode. Når lyset slukkes i butikken drømmer Robert om drinks på skibsdækket på det næste krydstogt i sydens sol.

Viggo Jørgensen
Indretningskonsulent
0045-73427715
Lidt mere om Viggo >
Viggo Jørgensen

Hjemvendt i 2015 Efter 25 år i Tyskland – Kollunds Møblers charme onkel, der kender storset alle Tysklands så kaldte #Kennzeichen” på nummerpladerne når de ruller ind på parkeringspladsen. Viggo den store menneskekender en fabelagtig smalltalker med en lun humor. Knap så lun på de dage hvor der skal flyttes rundt på møbler i butikken, men måske han bare spare energi til den kommende jagt (med sin dejlige kone) efter det næste trofæ til væggen i privaten.

Kim Wild
Indretningskonsulent & webansvarlig
0045-73427719
Lidt mere om Kim >
Kim Wild

Mr Web- motiveret til tænderne og altid kørende i 5. gear – ikke mindst efter kan er blevet far. Kim taler konstant i telefon hvor en jævn strøm af spørgsmål flyder ind dagligt. Kundeservice er hans absolutte topprioritet og han gør ALT hvad der står i sin magt for at hjælpe. Kim ser ikke bare selv godt ud😉 han ved også hvad der ser godt ud i indretningen og med sin baggrund fra håndværksfaget har han også øje for smukt håndværk. 

Indretning

Nancy Gerber
Indretningsdesigner
0045-74678712
Lidt mere om Nancy >
Nancy Gerber

Solen skinner bare lidt mere når Nancy træder ind i butikken også helt bogstaveligt talt bliver stearinlysene altid tændt og blomster stråler på bordet når hun er i huset. Nancy er som tryllestøv og både butikken og hendes indretningsprojekter er som forvandlet når hun sammen med kollegaen Loddie har været i gang. Munden står aldrig stille på denne kvinde hverken med ord, smil eller med tænderne i slikskålen😉

Loddie Liv Dalgaard
Indretningsdesigner
0045-74678712
Loddie Liv Dalgaard