SPAR 20-25% PÅ HAVEMØBLER

Vester Chair, olieret eg og messing.

5.695 Kr.
Leveringstid
Forventet leveringstid: 2-3 uger
  • Materiale: Olieret eg - Messing
  • Bredde (cm): 47,00
  • Højde (cm): 79,00
  • Dybde (cm): 515,00
  • Siddehøjde (cm): 445,00
Varenummer: 003531

Svinkløv badehotel i Skagen blev opbygget efter en altopslugende brand i 2016.

I 2019 tegner Praksis Arkitekter et nyt Svinkløv badehotel, med største respekt for Packness’ ikoniske træbygning. Vi synes, de har ramt en perfekt balance mellem det, vi husker og kendte så godt ved det gamle Svinkløv og en version 2.0, der nu er tegnet som ét hele med plads til nye minder og traditioner. 

Danske Chris Liljenberg Halstrøm har til version 2.0 designet den smukke stol, Vester Chair. Den er æstetisk smuk, elegant og gennemtænkt. En tværgående messingstang, som appellerer til at stolen gribes her for at trækkes ind/ud. Ben der fortsætter op i ryglænet (og skal du bruge den til en restauration, så er det her damen hænger sin taske/pung).

Det smukke gyldne, olieret eg komplimenterer det varme messing. Stolens enkle formsprog er velproportioneret, så den samtidig er meget komfortabel.

Vester Chair er udviklet og produceret af danske Skagerak.

Vester Chair vandt "Årets Møbler" ved Danish Design Awards 2020.

Et par tips fra Skagerak:

Vores designs er lavet til at holde i generationer, men ligesom alt andet har de brug for lidt pleje for at komme dertil. 

Messing er en legering af kobber og zink.Messing vil plette over tid, især hvis det ikke holdes tørt. Mange synes det blot patinerer flot, men vil du gerne bibeholde farven, da find en passende messingpolish og rengør messingen omhyggeligt uden at plette andre materialer. Messing kan være ret modtagelig for anløbning, kan der allerede være opstået små pletter på produktet ved udpakning. Disse kan nemt pudses af. 

Oliebehandlet eg:

Skagerak-eg kommer fra europæiske skove og er enten 100% FSC-certificeret eller FSC-mix-certificeret, hvilket understøtter bæredygtig skovforvaltning. Træet er nøje udvalgt i hånden for at sikre den bedste og mest holdbare kvalitet i produktionen.Rengøring og vedligeholdelse:Dit nye produkt kommer med en oliebehandling. Til daglig rengøring skal du bruge en fugtig klud, der er hårdt opvredet, og sørg for altid at tørre hele overfladen jævnt af. Vi anbefaler ikke brug af rengøringsmidler til daglig rengøring. Spild skal fjernes med det samme for at minimere risikoen for pletter.Oliebehandlede produkter skal genbehandles 1-2 gange om året for at holde det beskyttende lag på overfladen og bevare de æstetiske egenskaber fra olien. Anvend en passende oliebehandling til fremtidig behandling og følg den vedlagte vejledning nøje. Undgå kontakt med andre materialer for at undgå pletter og mærker.

 

Sædehynde tilkøbes her >

FRI FRAGT OVER 1500,-
FULD RETURRET I 14 DAGE
FULD REKLAMATIONSRET I 2 ÅR