Louis Poulsen -30% / Havemøbler min. 20 %

Spisebordsstole

En spisebordsstol er fuldkommen uundværlig i hverdagen. En spisebordsstol skal passe til dine behov, familiens krav og rummets omstændigheder. Hos Kollund Møbler tilbyder vi et stort sortiment af spisebordsstole, for at gøre det muligt for enhver, at finde et møbel, der passer til hjem og behov. Samspillet mellem funktionen og selve designet er enormt vigtigt, og derfor har vi, med vores udvalg af spisebordstole, gjort det muligt for dig, at finde en komfortabel stol, der samtidigt passer til din stil. Vi forhandler bl.a. modellen Trinidad fra Fredericia Furniture, forskellige modeller fra Børge Mogensen og Tiger stolen fra Naver Collection. 

Spisebordsstole til hjemmet

 

Man kan få et væld af forskellige slags stole til spisebordet. Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Du skal overveje, hvad dit og familiens behov er for en god spisebordsstol. Og hvad der kan fungere og samtidig være smukt at kigge på i mange år fremover. Det er vigtigt, at der er et samspil mellem funktion og design.
Her hos Kollund Møbler A/S har vi gjort det muligt for dig at finde en god og komfortabel spisebordsstol, der samtidig passer ind i den stil, som du kan lide. Vi forhandler mange forskellige modeller af stole fra Børge Mogensen, Naver Collection, Fredericia Furniture mm.
Fra Naver Collection har vi de berømte Tiger stole designet af Henrik Lehm. Stolene er både smukke, elegante og komfortable, og de fås i flere forskellige træsorter. Stellet kan fås både i rustfrit børstet stål eller i sort pulverlakering. Stolens polstrede sæde kan ligeledes fås i forskellige farver og materialer. Den håndværksmæssige kvalitet og de bedste materialer er med til at give Tiger stolen et både moderne og klassisk udtryk, og den har en utrolig god siddekomfort. Stolens ryg har en ergonomisk buet ryg, og materialet kan give lidt efter, når du læner dig tilbage på stolen.

Designer spisebordsstole

 

En god komfort finder du også i J41 stolen. Det er en spisebordsstol, der oprindeligt er tegnet af Børge Mogensen til FDB Danmark. Nu bliver stolen reproduceret af det danske firma HAY. Det nye look som stolen har fået, passer rigtig godt ind i de fleste danske hjem. Stolen fås enten i olieret eg eller i sortmalet bøg.
Ved at investere i nogle spisebordsstole, der er lavet i et smukt og godt design, får du nogle spisebordsstole, der kan holde hele livet. Det at have noget smukt at se på hver eneste dag samtidig med, at man har en fantastisk siddekomfort, er en god investering i livskvalitet. Og en designer spisebordsstol kan du sætte til et hvilket som helst bord. Om det er det lille spisebord i din første lejlighed, eller det er det store langbord i køkkenet, eller måske en stor højloftet spisestue i en klassisk villa, som du vil sætte dine nye stole til, så vil en spisebordsstol i et godt design altid passe ind.

Spisebordsstole med armlæn

 

Hvis du gerne vil have nogle spisebordstole med armlæn, er der flere modeller at vælge imellem. Den populære stol "About A Chair" fra HAY er designet af Hee Welling. Det er en enkel og minimalistisk stol, der passer ind i rigtig mange hjem. Den er ideel til både kontor, spisestue og andre steder i hjemmet, hvor man gerne vil have et designmøbel stående. Og så fylder stolene ikke så meget rundt om spisebordet, som mange andre stole med armlæn gør. 
En helt anden slags af spisebordsstole dansk design er "Director's chair" fra firmaet Skagerak. Det er en spisebordsstol med armlæn, der samtidig er en foldestol. Stolen er i teaktræ med et hvidt kanvas betræk. Det er en nordisk pendant til den ikoniske instruktørstol, som du ofte har set på film-set. Det varme og samtidig moderne udtryk, som denne stol har, gør den velegnet til en moderne indretning. Da stolen kan anvendes både indendørs og udendørs samt foldes sammen, vil det være et rigtig godt valg til et hjem eller en sommerbolig, hvor spiseplads og terrasse ligger tæt på hinanden. Stolen passer godt både til fransk landstil og New England stil eller simpelthen et hjem, hvor man gerne vil bringe lidt varme til møblementet i form af nogle spisebordsstole i træ.
Hos Kollund Møbler A/S kan du finde dine nye spisebordsstole, der kan følge dig gennem livet. Vi har sammensat nogle tilbud, hvor du kan købe flere stole samlet til en tilbudspris. Og vi har fri fragt, når du køber for over 1500 kr. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde de stole, der kan skabe et godt grundlag for mange gode stunder med dig, din familie og venner fremover.