Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Læne-/hvilestole

En lænestol eller hvilestol bliver ofte yndlingspladsen i din stue. En god lænestol er en perfekt base når du skal slappe af foran TVet, læse en god bog, eller måske opdateres på verdens nyheder på ipaden. Med god siddekomfort sikre du dig den optimale mulighed for afslapning og fordybelse. Designet af din lænestol har naturligvis også stor betydning for oplevelsen og velværen i din stue.

Den skal passe til din personlige stil og harmonere med resten af dine møbler i hjemmet. Hos Kollund Møbler tilbyder vi et stort udvalg af lænestole og deler gerne ud af vores erfaring, så du er sikret et møbel, der passer perfekt til din smag og til dit hjem. Vi tilbyder kendte modeller som bl.a. Nasa og Ceto fra Berg Furniture.

Komfortable lænestole i flot design

Drømmer du om en pæn lænestol, der også er behagelig at sidde i? I dag betyder komfort og design utrolig meget, når det kommer til indretning af stuen. Derfor skal din nye hvilestol naturligvis leve op til begge dele. Så du kan nyde livet med stil og på afslappende vis. Hos Kollund Møbler finder du designerlænestole med høj ergonomi. De er udført med gode detaljer som tilpasset rygpolster, perfekt siddekomfort og aflastning ved hoften. Alt dette gør, at du kan slå dig ned i stolen og virkelig sidde behageligt her i mange timer. De komfortable stole lever også op til dine forventninger om et gennemført design. De ergonomiske detaljer gør absolut ikke, at der er begået kompromiser med stolens udseende. I vores sortiment finder du designerlænestole fra populære og kendte brands som Hans J Wegner, Erik Jørgensen og Børge Mogensen. 

 

Stilfulde designer lænestole

Moderne lænestole med høj komfort? Du er landet det helt rette sted. Hos Kollund Møbler sætter vi en stor ære i at tilbyde lænestole med både komfort, kvalitet og stil i top. Opdag hele sortimentet her i webshoppen eller besøg vores møbelbutik.

 

Du finder alt fra klassiske læder lænestole til moderne hvilestole. Alle er de udført i de bedste kvalitetsmaterialer og med omtanke for et tidløst design. Du får dig derfor en behagelig stol, som du kan nyde i mange år og som altid vil pryde din stue eller kontor - uden at den bliver umoderne at se på.

 

Hvorfor købe lænestolen hos Kollund Møbler? Hos os får du altid:

- Prisbillige designermøbler

- Mulighed for tilpassede lænestole

- Tidløse møbler med høj komfort 

 

Kvalitets hvilestole med høj komfort

Gennemført hvilestole i læder? Når du shopper læder lænestol eller én i stof hos os, får du ikke blot et smukt design til din bolig. Du får også et væld af gode egenskaber i din nye stol.

 

Glæd dig blandt andet til:

- Tilpasset rygpolster

- Optimal vinkel på stolen

- Perfekt siddekomfort

- Aflastning af hofte og ryg

 

Alle disse ergonomiske tilpasninger foretages med omtanke for at bevare stolens stilfulde design. Du får dermed en smuk stol, der samtidig er behagelig at sidde i. Det er en absolut win-win, når du gerne vil indrette boligen på flot vis, men også ønsker en skøn siddeplads, hvor du kan slappe af og nyde livet.

 

Shop lænestolen til stuen hos Kollund Møbler - og glæd dig til mange afslappende timer i en stilfuld og gennemført stol. .