Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Kontorstole

Kontorstole er indbegrebet af arbejde, og bruges derfor ofte i lang tid hver dag. Af netop den grund ønsker vi hos Kollund Møbler, at du finder det perfekte møbel med høj komfort og kvalitet, som nemt og diskret kan fuldende indretningen i dit kontor, så den både matcher din stil og måde at arbejde på. Tag et kig i vores udvalg af flotte kontorstole fra kendte mærker og danske designere som Berg Furniture, Jess Design og Nielaus, hvor du med sikkerhed vil finde noget som falder i din smag, således at du kan nyde din arbejdsdag til det fuldeste.

Kontorstole fra danske designere

Hos Kollund møbler har vi et stort udvalg af kontorstole fra nogle af markedets førende producenter, så du er sikret den helt rigtige stol. Vi er specialiserede i tidsrigtige møbler, og vi har helt sikkert kontorstole, som falder i din smag, hvad enten du er på udgik efter nye stole til din virksomhed, eller en ny kontorstol til hjemmekontoret. Efter 2 år med corona relaterede nedlukninger, hvor mange har været hjemsendt fra arbejde, er kontorstolens vigtighed for alvor slået fast. Mange iagttagere regner med, at hjemmekontoret er kommet for at blive, og mange ansatte har været glade for fleksibiliteten ved at arbejde hjemmefra. Vi bruger en stor del af vores vågne timer på arbejdet, og her er en god kontorstol alfa og omega, når hjemmekontoret skal indrettes. Det er vigtigt med god komfort, da man tilbringer mange timer i stolen, og her kan det være ødelæggende for koncentrationen, og effektiviteten, ikke at have den rigtige kontorstol. Hos Kollund møbler finder du markedets bedste kontorstole, som ovenikøbet kan erhverves til konkurrencedygtige priser. 

 

Designer kontorstole

Hos Kollund møbler har vi et stort udvalg af designer kontorstole, så du kan finde den helt rigtige kontorstol fra anerkendte producenter og danske designere som Berg Furniture, Nielaus eller Jess design. Med vores store udvalg af designer kontorstole med og uden hjul, finder du helt sikkert også en stol, som matcher din indretnings- og arbejdsstil, så du kan få et flot og stilfuldt hjemmekontor, som samtidig sætter optimale rammer for dit arbejdsliv. Der er mange gode grunde til at investere i en designer kontorstol til hjemmekontoret. Du får et stilfuldt produkt af højeste kvalitet, som du kan nyde mange år frem i tiden. Vores producenter anvender materialer af højeste kvalitet, så du er sikret en af markedets bedste stole. Samtidig er dansk design eftertragtet i store dele af verden, og danske designermøbler taber sjældent værdi. Designermøbler er derfor en oplagt investeringsmulighed, som samtidig giver værdi i hverdagen, hvor de anvendes af dig selv, dine medarbejdere eller din familie. 

 

Se vores store udvalg på vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om de enkelte produkter. Du er også velkommen i vores hyggelige butik, som er beliggende i Kruså, hvor du kan se og prøve møblerne, samt få råd og vejledning af vores dygtige medarbejdere. På vores hjemmeside finder du også vores kontaktinformationer, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål denne vej.