Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Gyngestole

En gyngestol er et møbel der, med sine bløde og organiske former, omfavner dig og giver dig plads til at slappe af i hverdagen. Derudover er det også et fantastisk møbel til at skabe en indbydende og hyggelig stemning, som binder det samlede indtryk i et rum sammen på en sammenhængende måde. Hos Kollund Møbler har vi samlet et udvalg af gyngestole fra kendte mærker som Fredericia Furniture, som står bag den klassiske Stingray Gyngestol, samt Getama, der forhandler flotte designs fra Hans Wegner.

Gyngestole til hjemmet 

Hos Kollund møbler finder du gyngestole af højeste kvalitet og dansk design, som kommer til at pynte i dit hjem. Vores gyngestole har høj holdbarhed, så du kan have glæde af disse mange år frem i tiden. Udover stilrent design opnår du høj komfort med vores gyngestole. Der er få ting, som kan slå følelsen af at slå sig ned i en af vores gyngestole efter en lang arbejdsdag. 

 

Med en gyngestol bliver du klar til de mørke tider, som kalder på indendørs hygge med stearinlys, varme drikke og en god bog eller film i stuens lune læ. Hos Kollund møbler har vi et stort udvalg i tidsrigtige møbler, så du kan finde det helt rigtige til  dit hjem. Vi tilbyder prisbillige designmøbler, af højeste kvalitet, så muligheden for et stilfuldt hjem bliver realistisk for de fleste. Tag eksempelvis vores wegner gyngestol, som bliver produceret af Fredericia Furniture. Her får du en stol i dansk design, af højeste kvalitet, som gør vinteren til en leg. En stol designet af Wegner er et stilfuldt supplement til ethvert hjem, som samtidig har stor anvendelsesværdi. Med dæmpet lys, en god bog og en kop af din yndlings varme drik i hånden, er du klar til gå igennem vinteren på en stilfuld of hyggelig måde.

 

Designer gyngestole

Hos Kollund møbler finder du gyngestole i stilrent dansk design. Prøv eksempelvis vores stilfulde og komfortable gyngestole fra Fredericia Furniture, som er designet af Hans J Wegner. Disse gyngestole træ pynter i ethvert hjem, og så giver de maksimal komfort og hygge i hjemmet. Vi tilbyder prisbillige designmøbler, med lang holdbarhed. Vores møbler er af højeste kvalitet, så du kan nyde dem mange år fremover. Designmøbler er også en god investering, hvis man passer på sine møbler. Dansk design er eftertragtet over hele verdenen, og det er sjældent at designmøbler taber værdi. Så hvis du overvejer investering, så er designmøbler et rigtig godt bud, da man både får et produkt, som kan stige i værdi, samtidig med at designmøbler giver stil og funktionalitet til hjemmet. Se mere på vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om de enkelte gyngestole og om vores mange andre møbler.  Vi har stor erfaring indenfor møbler, og står klar til at hjælpe dig med anskaffelsen af dine nye møbler i dansk design. Se kontaktoplysningerne på vores hjemmeside, eller besøg os i vores hyggelige forretning i Kruså, hvor du har mulighed for at se, og prøve, vores møbler.