Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Barstole

Hos Kollund Møbler finder du et flot sortiment af nøje udvalgte barstole, som uden tvivl vil være prikken over i’et i indretningen af dit køkken, hvor de både er velegnede som en dekorativ detalje til din køkkenø og, selvfølgelig, bar. Kollund Møbler tilbyder et stort udvalg af barstole fra mærker du kender og danske designerbrands som HAY, MUUBS, Mater, Noyer, Fredericia Furniture og SACKit, hvilket gør det muligt for dig at finde lige præcis det møbel, som passer til dit hjem og din stil.

Barstole i lækkert design 

Barstole har mange anvendelsesmuligheder. Hvis du er en af de heldige, som har en bar i hjemmet, skal du naturligvis have de helt rigtige stole, så din bar fremstår så flot og indbydende som muligt. Hvis du derimod er en almindelig dødelig, betyder det ikke, at vores flotte barstole ikke har plads i dit hjem. Barstole kan være prikket over i`et i indretningen af dit køkken, hvor de kan skabe rammerne for kvalitetstid i køkkenet. Med barstole er der plads til, at du kan hjælpe med børnenes lektier, imens du samtidig tilbereder aftensmaden. Så er pligterne klaret, og resten af aftenen kan bruges på hygge, eller hvilke aktiviteter i nyder i jeres familie. Kontakt os i dag, og find den helt rigtige barstol, som opfylder dine behov, og som matcher indretningen i dit hjem. 

 

 

Designer barstole 

Hos Kollund møbler finder du et stort udvalg af barstole fra kendte og anerkendte producenter, og danske designerbrands som Fredericia Furniture, MUUBS, Hay, Noyer og Mater, for blot at nævne en del af udvalget. Vi har helt sikkert også dine næste barstole, hvad enten du er på udgik efter barstole i træ eller metal, så finder du det hos Kollund møbler, hvor vi er specialiserede i tidsrigtige møbler og prisbillige designmøbler. Der er mange gode grunde til at vælge møbler i dansk design. Du får et produkt, hvor der er kræset for detaljen, og som tilmed er i højeste kvalitet, så du kan nyde dine barstole langt ude i fremtiden. Med kvalitet, og holdbarhed, i top kan dine nye barstole og tåle at blive brugt, hvad enten de skal anvendes i køkkenet eller i hjemmebaren. Hvis pladsen er knap, kan man også indrette baren i køkkenet. Afslut en god middag med drinks i køkkenet, imens i sidder i jeres nyerhvervede barstole. Designermøbler er også en oplagt investeringsmulighed, da dansk design er eftertragtet i store dele af verden. Derfor taber dansk designede møbler sjældent værdi, så længe du passer ordenligt på dem, så dine nye barstole kan altså både skabe glæde i hjemmet, hvor de både pynter og er effektive, og samtidig være en investering, som måske bliver mere værd i fremtiden. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores møbler, og se detaljer på de enkelte produkter. Du er også velkommen i vores butik i Kruså, hvor du har mulighed for  at se, og mærke på, vores flotte  designermøbler.