Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Sovesofaer

Sovesofaen er et møbel skabt til de med begrænset plads, da dette møbel gør det muligt at udnytte pladsen til fulde. Komforten og kvaliteten er vigtig for en sovesofa, hvis man skal opnå de samme evner som en normal seng har. Hos os finder du sovesofaer i høj kvalitet så tag et kig i vores sortiment og bliv inspireret. Om du mangler en sovesofa til gæsteværelset, børneværelset, soveværelset eller stuen, er det ingen årsag. Det kan være en praktisk og fed løsning for børn og teenagere, så der både er plads til hygge med vennerne og en god nats søvn, eller en dekorativ og funktionel detalje til gæsteværelset, hvis du ønsker at give dine gæster muligheden for at overnatte, men stadig vil kunne udnytte pladsen i rummet til det fulde.

 

Sovesofa fra Kollund Møbler 

En sovesofa i ideel, hvis man ønsker at udnytte pladsen i sit hjem optimalt. I denne forbindelse skal kvalitet og komfort selvfølgelig være iorden, hvis den samme effekt som en normal seng skal opnås. Hos Kollund Møbler har vi et bredt sortiment af kvalitets sovesofaer. Dette gælder uanset, om det er sovesofa til gæsteværelset, børneværelset eller stuen, du står og mangler. Overrask dine børn med en fed og funktionel sovesofa, som gør det muligt både at hygge sammen med vennerne og få en god nats søvn. Giv dit gæsteværelse en ekstra dimension med en praktisk og dekorativ sovesofa, som giver gæsterne mulighed for at overnatte, samtidigt med at du stadig vil kunne udnytte pladsen og potentialet i rummet optimalt. 

 

Sovesofa med chaiselong

Med en sovesofa med chaiselong får du ikke kun en flot og komfortabel sovesofa. Du får også en ekstra soveplads, hvor enten dig eller dine gæster kan tage plads, når trætheden begynder at melde sig. Chaiselongen sørger samtidigt for, at der altid er plads til alle rundt omkring stuebordet. Ydemere kan rummet under chaiselongen bruges til praktisk opbevaring af eks. en ekstra pude eller dyne til den overnattende gæst. Hos Kollund Møbler mener vi, at komfort er en luksus, som alle bør have mulighed for at opnå. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af sovesofaer med chaiselong (både i stof og læder) i forskellige farver og designs til rimelige priser. 

 

God sovesofa

Det har altid været langt nemmere at få plads til det hele, når din sofa samtidigt er din seng. Hos Kollund Møbler har vi et flot udvalg af gode sovesofaer i alle prisklasser. Nogle sovesofaer er mest oplagt til børneværelset, mens andre til forveksling ligner en almindelig sofa, og derfor er velegnet til dagligstuen. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde din drømme sovesofa, hvor pris, komfort og design matcher dine ønsker og behov. 

 

Designer sovesofa

Hos Kollund Møbler tror vi på, at design er mere end ting. Vi er specialister i danske designmøbler, også når det kommer til designer sovesofaer. Når du vælger en designer sovesofa fra Kollund Møbler, får du mere end bare en sovesofa. Du får en stolt tradition for design af høj kvalitet samt en ærlig, nærværende og personlig rådgivning. Kom fordi i dag og se vores store udvalg af tidsrigtige og prisbillige designer sovesofaer.