Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Chaiselongsofaer

En chaiselongsofa er et uundværligt møbel på de dage, hvor lange og hårde arbejdsdage efterlader dig træt og udmattet, og hvor det eneste du mangler blot er at slænge benene op på sofaen. Hos Kollund Møbler tilbyder vi et flot udvalg af store sofaer med chaiselong samt mindre modeller, da komfort er en luksus alle bør have mulighed for at opnå.

Chaiselong sofa

Chaiselong sofaen er det perfekte kompromis. Du får en praktisk sofa, fordi den er rummelig uden at være kæmpestor og fylde meget. Du får en fantastisk komfort og god siddeplads. Sofaen kan danne ramme om kvalitetstid med familien, afslapning med en god bog eller serie eller gode samtaler med gode venner. 

 

Det er på denne sofa at du smider benene op og slapper af efter en hård og lang dag. Det er her du hygger dig med puder og et tæppe, når du er syg eller bare har brug for at ligge på langs. En sofa chaiselong er både bekvem og stilfuld, og hos Kollund Møbler finder du et udvalg af flotte, stilrene og komfortable kvalitetssofaer i forskellige designs, materialer og farver. Med andre ord finder du nemt din drømmesofa hos os. 

 

En sofa med chaiselong passer til de fleste hjem

Sofaer med chaiselong passer ind i de fleste hjem, uanset om du bor småt, har masser af plads eller er udfordret af en stue med en anderledes indretning. Sofaen findes både som højre- og venstrevendt og den er derfor fleksibel i forhold til det rum den skal stå i. Chaiselongen giver ekstra meget plads, uanset om det er en 2-personers eller en 4-personers. På denne måde kan du sagtens få en ægte flydersofa med plads til gæster, selvom du bor småt. 

 

En hjørnesofa med chaiselong giver god siddeplads

Den klassiske løsning er at placere sofaen så chaiselongen flugter med vægten og dermed fungerer som en hjørnesofa. Så kan man læne sig op ad væggen med et par lækre puder. At chaiselongen er placeret op mod væggen giver også mere plads i rummet og giver måske også plads til en god lænestol. 

 

Hvis I hjemme hos jer vægter samvær og hyggetid højt, så er en sofa med bred chaiselong en rigtig god mulighed. Det giver ekstra god plads til, at I kan ligge og slænge jer sammen til en god film. 

 

Find din drømmesofa 

Hos Kollund Møbler finder du både stof- og lædersofa med chaiselong og i forskellige farver og designs. Det klassiske valg er en lysegrå eller mørkegrå sofa, som passer ind i de fleste boliger, mens en lædersofa giver dig en praktisk og stilfuld sofa. En hvid, lyserød eller grøn sofa er derimod det modige og spændende valg.

 

Kig vores udvalg igennem eller besøg os i butikken, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige sofa til dit hjem.