Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

2+3 pers. sofa

Sofaen er samlepunktet i ethvert hjem, og derfor er det vigtigt at man leder længe og grundigt efter den rette model. Hos Kollund Møbler slutter din søgen, for vi tilbyder et flot udvalg af komfortable og lækre 2 og 3 personers sofaer fra kendte mærker, som er skabt til hygge og den fantastiske atmosfære, der følger. Find lige netop det møbel, som kalder på dig efter en lang dag, hvor du virkelig kan føle dig hjemme.

2 og 3 personers sofaer i stilfulde designs

Valg af sofa er ikke nogen nem beslutning. Først skal du beslutte dig for størrelsen. Har du valgt, at det skal være en to personers sofa eller tre personers sofa? Der er stadig et utal af muligheder. Med eller uden chaiselong? Med høj eller lav ryg? I stof eller læder?

 

Kollund Møbler fører et bredt sortiment af sofaer til 2 og til 3 personer. Du finder dem i gennemførte designs fra blandt andre Eilersen, Erik Jørgensen, Lars Wendelbo og mange flere. I vores sofasortiment findes der udelukkende kvalitetssofaer i tidsrigtige designs. Om du er til det klassiske og traditionelle look eller det meget moderne udtryk - så finder du en flot sofa efter din smag.

 

2 personers sofa - en elegant tilføjelse til boligen

Mangler du den perfekte sofa til hjørnet i den pæne stue? Den ekstra siddeplads i udestuen? Eller et skønt møbel i entréen? En lille 2-personers sofa i stof eller læder kan placeres mange steder i hjemmet. Det behøver ikke nødvendigvis at være foran tv'et. Den kommer til sin pragt på et utal af andre faconer. Skal den være ekstra stor og afslappende at læse en god bog i? Så bør du vælge en af vores 2 personers sofa med chaiselong. 

 

3 personers sofa - et populært valg 

En 3 personers sofa med chaiselong er et populært valg. Denne model passer til de fleste stuer og giver flere gode siddepladser til parret eller den lille familie. Den optager ikke alt for meget plads, men giver dig alligevel mulighed for at flade ud og slappe max af. Vores sortiment af sofa 3 personer byder på et væld af forskellige designs - med eller uden chaiselong. Du finder sofaer til 3 i alt fra tidløs sort, brun og grå, til trendy blå og rød. 

 

Find sofaen hos Kollund Møbler 

Kvaliteten og designet er altid i top, når du shopper ny sofa til 2 eller 3 hos os. Dertil får du også mulighed for at udbygge komforten og ergonomien i din nye sofa. Det kan ske ved:

 

- Tilpasset rygpolster og vinkel på ryggen

- Særlige tilpasninger til rygproblemer

- Aflastning af ryggen og hoften

 

Alt i alt får du den absolut perfekte siddekomfort, når du bestiller en sofa fra vores sortiment. Vi gør alt for at efterkomme dine ønsker til komfort og ergonomi. Det er vel og mærke uden at gå på kompromis med sofaernes flotte og gennemførte designs.