Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Sofaer

Efter en lang og hård arbejdsdag er en komfortabel sofa uundværlig. Den rette sofa med plads til både familie og venner kan du købe hos os. Hos Kollund Møbler lægger vi vægt på anerkendt og populært design i høj kvalitet. Af denne grund forhandler vi produkter som bl.a. Børge Mogensen tremmesofaen og Erik Jørgensen sofaer.

Sofaer i gennemført og komfortabelt design 

En sofa er et samlingspunkt i din bolig. Stuen er dens plads. Her skal den leve op til alle dine behov for en komfortabel siddeplads såvel som et flot møbel. 

 

Kollund Møbler introducerer dig til et væld af flotte designersofaer, som alle er udført med omtanke for din komfort. Vi kan endda tilbyde special tilpasning af sofaerne, så rygpolstring eller vinkel på sofaen matcher netop dine personlige behov. Det bliver det perfekte sted at slå dig ned efter en lang arbejdsdag, når du vil hygge med familien eller har gæster til eftermiddagskaffe. 

 

Køb sofa fra kendte designere som Arne Jacobsen, Jens Juul Eilersen, Kim Nordentoft og mange flere. Vi fører et bredt sortiment af eksklusive sofaer med god komfort. 

 

Designer sofa med skøn komfort og høj ergonomi 

Drømmer du om ny sofa, der lever op til alle dine forventninger? Hos Kollund Møbler får du design og komfort i ét og samme sofadesign. Ikke noget med sætte dig i en flot, men ukomfortabel sofamodel. Disse dage er ovre. Når du køber sofaen hos os, får du altid et flot design såvel som høj ergonomi. 

 

De mange smukke designersofaer er udført med ergonomiske egenskaber som:

 

- Tilpasning af rygvinkel og -polster

- Tilpasset til særlige hensyn

- Perfekt siddekomfort

- Aflastning af hofte og ryg

 

Alle disse komfortable detaljer er tilført med omtanke for at bevare sofaens flotte design. Hos os får du derfor altid stilfulde sofaer, som er behagelige at sidde i. 

 

Stof sofaer i kvalitetsmaterialer 

Skal dit nye sofadesign være i stof? Det er et tidløst og klassisk valg. Samtidig kan det også være moderne og trendy. Det kommer absolut an på, hvilken farve du vælger sofaen i. Gå med grå, beige eller sort for en tidløs sofamodel. Eller vælg en blå veloursofa eller en rosa stofsofa for det trendy og tidsrigtige look. 

 

Lædersofa fra kendte designere 

Skal din nye yndlingsplads i stuen være i lækkert læder? Du finder flere smukke designersofaer i læder i vores sortiment. I sort eller brun - alle er de udført i læder af høj kvalitet. Ligesom stofsofaerne kan du også få din lædersofa tilpasset til dine individuelle behov. Du kan dermed få lige det sofadesign, du går og drømmer om. 

 

Køb sofaer hos Kollund Møbler og få et specialtilpasset model, der lever op til dine forventninger til både design og komfort! Vi fører et bredt sortiment af prisfornuftige designersofaer.