Louis Poulsen -30% / Havemøbler min. 20 %

Senge

Hos Kollund Møbler finder du et stort og bredt udvalg af kvalitetssenge, der skaber den bedste og ideale ramme for en god nats søvn. Den optimale søvn er nødvendig for at have de bedste forudsætninger for en god og energifyldt dag og denne opnås kun med seng, som opfylder dine personlige behov. På denne side vil du desuden finde sovesofaer, madrasser og andet sengetilbehør.

Vi sælger kun senge i absolut højeste kvalitet og går ikke på kompromis med funktionalitet og komfort. Vi har et bredt og varieret sortiment, der gør det muligt at finde den perfekte seng, der passer jeres behov. Hos Kollund Møbler tilbyder vi senge fra Hästens, som er produkter i topkvalitet. Vi går i høj grad op i kvalitet og sørger derfor altid for at inspicere og gennemtjekke vores produkter inden de sendes ud, så vi er sikre på, at kvaliteten på sengene lever op til den standard, vi tilbyder vores kunder.

Vores store udvalg af senge er alle i fremragende kvalitet og fra de dygtigste og mest anerkendte producenter. Vi ved at valget af seng er en vigtig og svær beslutning og derfor bestræber vi os på at imødekomme jeres individuelle præferencer gennem vores store udvalg.
Det kan være svært at gennemskue hvilken type seng, der passer lige præcis til dig og din livsstil og derfor kan du herunder læse mere om vores forskellige typer af senge, for nemmere at finde den model, som er ideel for dig.