Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Vitrineskabe

Selv i det moderne hjem et vitrineskabet et eftertragtet, da det flotte møbel tilbyder en elegant og dekorativ løsning på hvordan du kan opbevare og udstille dine pyntegenstande. I det moderne hjem er vitrineskabet ofte placeret i spisestuen, hvor det flotte spisestel står klar til når familie, venner og andre gæster inviteres hjem. Hos Kollund Møbler tilbyder vi et flot udvalg i forskellige designs og høj kvalitet.

Vitrineskab fra Kollund Møbler 

Vitrineskabet er et eftertragtet og velanset møbel i mange danske hjem. Dette skyldtes bl.a., at vintrineskabet er nærmest uundværligt, når det antikke porcelæn og de velpolerede glas skal opbevares. Glaslågerne gør samtidigt, at man hurtigt får et overblik over indholdet i ens vitrineskab, og derfor let kan finde de ting, man står og mangler. På udseendet fremstår et Vitrineskab pr. definition lukrativt og elegant. Et møbel som kan være med til at præge din indretning i en positiv retning. Hos Kollund Møbler har vi et flot udvalg af elegante vitrineskabe i høj kvalitet i forskellige farver, størrelser, stilarter og designs. 

 

Flotte vitrineskabe 

Et vitrineskab træ er altid smuk og stilfuldt at have stående i sit hjem. Hos Kollund Møbler tilbyder vi udover vitrineskabe i træ også store vitrineskabe. Et stort vitrineskab kan bruges til at udstille de mange unikke og skrøbelige genstande, som ethvert hjem indeholder. Måske bruger du kun disse genstande ved særlige lejligheder, men ønsker alligevel at have muligheden for at kigge og beskue dem i dagligdagen. En anden fordel ved et vitrineskab er, at de genstande, som opbevares heri, ikke samler støv i samme omfang, som hvis de havde stået i en reol. Samtidigt minimeres risikoen for, at noget falder på gulvet og går i stykker, når et vitrineskab anvendes fremfor eks. en reol. Hos Kollund Møbler har vi et flot udvalg vitrineskabe i både mørkt og lyst træ. Hvilken vitrine der passer bedst i dit hjem og til dine eventuelle andre træmøbler, er der selvfølgelig kun én, der ved. Nemlig dig selv. 

 

Kom forbi og lad os i fællesskab finde dit vitrineskab

Hos Kollund Møbler er vi specialister i danske designmøbler. Vi tror samtidigt på, at der i et hjem skal være plads til finurligheder i den rette kombination mellem det gamle og det nye. For det er lige præcis denne kombination, som gør dit hjem personligt og helt dig eget.  Når du handler hos os, får du mere end bare et nyt designmøbel. Du får en stolt tradition af personlig, kompetent og ærlig vejledning. Dette er en af grundene til, at vores kunder stadigvæk kommer langvejs fra for at besøge vores designmøbelhus, hvor traditionens sjæl ligger i DNA'et. Vi glæder os selvfølgelig også til se dig i butikken, så vi i fællesskab kan finde dit drømme vitrineskab.