Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

TV møbler

Hos Kollund Møbler tilbyder vi TV borde i høj kvalitet fra Naver Collection. Bordene er udført i holdbare og stærke materialer, som sikrer at dit fjernsyn er placeret på et solidt møbel. TV bordene er moderne og passer ind i ethvert hjem. Tag et kig i vores sortiment og bliv inspireret til at indrette din stue med et smukt TV bord.

Køb et flot tv bord

Der er nogle, der vælger at hænge deres fjernsyn på væggen. Men der kan være mange fordele ved at vælge et højt eller lavt tv bord. Man slipper fx for de mange kabler og ledninger, der hører til fjernsynet og de andre gadgets, man har i stuen. Det ville være ærgerligt, hvis synlige ledninger fik lov til at ødelægge stuens indretning. Det kan være en kamp at gøre rent og holde orden i hjemmet, når der altid er kabler i vejen. Det er noget, du måske har lagt mærke til andre steder. Det kan du nemt undgå ved at bestille et flot tv bord her på siden. Du kan læse mere om vores solide og stilfulde tv borde. På den måde kan du vælge et tv bord, der dækker dine behov.

Tv borde der fremhæver dit fjernsyn

Tv borde er ikke længere et møbel, hvor man bare stiller sit fjernsyn på. Nej, deres rolle har ændret sig, efterhånden som fjernsynets design er blevet mere markant. Da du købte dit fjernsyn, kiggede du sikkert på sin energiklasse. Det er noget, vi alle sammen holder øje med. Du undersøgte også skærmens opløsning. Skulle det være UHD, LED, 4K eller 8K? Du har sikkert læst på lektien og valgte et fjernsyn, der netop havde den opløsning, du ønskede. Noget andet, der muligvis havde afgørende betydning for dit valg, var kvaliteten af lyden. Det er der mange, der går op i. Men hvad med design? Er det ikke rigtigt, at fjernsynets design også var noget, du lagde stor vægt på? Og hvorfor det? Jo, det er fordi du nok tænkt på, hvordan dit fjernsyn ville påvirke din indretning. Det siger sig selv, at det ikke noget, man bør overse. Hos os kan du finde tv borde, der fremhæver dit fjernsyn og passer ind i stuen.

Funktionelle tv møbler

I dag har tv møbler stor indflydelse på, hvordan vi indrette et bestemt rum på. Det gælder ikke alene den overordnede indretning i dit hjem, men også de funktioner, tv møbler skal have. Du kan fx vælge et tv bord med skuffer, låger eller hylder alt efter hvad du synes, er mest hensigtsmæssigt. På den måde sikrer du, at rummet matcher din stil og bevare den ønskede funktionalitet.

En stilren tv reol

Men måske er det, du har i tanke, en enkel og stilren reol. Det kan du også bestille hos os.