Louis Poulsen -30% / Havemøbler min. 20 %

Skænke & vitrineskabe

En flot skænk kan både være en fleksibel løsning til opbevaring i hjemmet, men også en dekorativ detalje i indretningen af stuen samt andre rum, hvor familie og venner samles. Møbler til opbevaring bør ikke kun være praktiske og funktionelle, og derfor tilbyder vi hos Kollund Møbler et bredt udvalg af skænke, så du har mulighed for at lade din personlige stil skinne igennem i din indretning.

 

Selv i det moderne hjem et vitrineskabet et eftertragtet, da det flotte møbel tilbyder en elegant og dekorativ løsning på hvordan du kan opbevare og udstille dine pyntegenstande. I det moderne hjem er vitrineskabet ofte placeret i spisestuen, hvor det flotte spisestel står klar til når familie, venner og andre gæster inviteres hjem. Hos Kollund Møbler tilbyder vi et flot udvalg i forskellige designs og høj kvalitet.

Smukke skænke til opbevaring

Som regel opfatter man skænke som et spisestuemøbel, hvor man opbevarer service og dækketøj. Det har altid være en stor hjælp at bruge denne type møbel til opbevaring. Når man har gæster på besøg og pludselig mangler dækketøj eller sølvtøj, er det rart at have disse vigtige ting ved hånden. Men virkeligheden er, at man med fordel kan placere skænke i andre rum i hjemmet. Her på siden kan du vælge mellem et stort udvalg af skænke med forskellige hylder, skuffer og låger. Vores skænke er velegnede til adskillige formål. Du kan bestille antikke skænke og moderne skænke. Der er tale om nye skænke, hvis design byder på et antikt eller mere moderne look. På den måde har du mulighed for at vælge elegante skænke, der passer til din stil.
Hvor har du tænkt dig at placere din nye skænke? Traditionelt har man brugt skænke som et supplement til et vitrineskab i spisestuen. Men sagen er den, at man har mange genstande, som også kan opbevares i andre rum. Der kan være tale om arvestykker og andre genstande, der har stor følelsesmæssig værdi for en. I så fald kan man sagtens placere en af vores elegante skænke i dagligstuen og opbevare de ting, som du sætter pris på. På den måde får de en passende plads uden at rode eller fylde for meget.
Man plejer at have sin skænk stående op ad væggen, men man kan også eksperimentere lidt og bruge den som rumdeler. Det kunne være en smart måde at indrette dagligstuen på. Du ønsker sikkert at vælge en skænk, der matcher dine øvrige møbler, som står i spisestuen eller i dagligstuen. Hos os kan du finde skænke, der skaber et sammenhængende rum, uanset om det drejer sig om spisestuen eller andre rum i hjemmet. Fordi vi har et bredt sortiment, kan du altid vælge en farve, størrelse eller stil, der bedst passer til din indretning.
Det smarte ved at bruge skænke er, at man får masser af plads uden at gå på kompromis med æstetikken. Vi tilbyder skænke, der er elegante og har et tidløst design. Når det gælder funktionalitet, så har du også masser af muligheder at vælge imellem. Hvis du har brug for en kombination af skuffer, hylder eller låger, så kan du læse mere om de forskellige modeller, vi har. Vi er sikre på, at du nok skal finde en skænk, der dækker dine behov.