Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Kommoder og reoler

Pryd dit hjem med en flot og dekorativ kommode eller reol fra vores udvalg hos Kollund Møbler. Vi tilbyder både kommoder i rustik, moderne og klassisk design, som passer til enhver bolig, samt reoler, der både er perfekte til at give ekstra opbevaringsplads samtidig med at den giver dig mulighed for at dekorere og pynte selv de tommeste hjørner af din stue, kontor eller soveværelse. Kommoderne og reolerne er designet af kendte danske mærker og er anvendelige i alle typer rum.

 

Kommoder fra Kollund Møbler

Pryd dit hjem med en flot kommode fra Kollund Møbler. Vi har et bredt udvalg af kommoder, som passer til ethvert hjem. Dette gælder uanset, om det er det rustikke, moderne eller klassiske design, man er på jagt efter. Med en kommode fra Kollund Møbler får du ekstra opbevaringsplads, samtidigt med at du kan give et tomt hjørne i stuen, kontoret eller soveværelset et frisk pust. For os er en kommode ikke bare en kommode. Vi tilbyder derfor flotte kommoder designet af kendte danske designere, som kan bruges i alle typer af rum. 

 

Designer kommode

En kommode er et elegant møbel, som bl.a. giver dig mulighed for at sortere og organisere alle dine ting. Hos Kollund Møbler har vi et stort udvalg af tidsrigtige og prisbillige designer kommoder. Vi ønsker at kunne tilfredsstille den kvalitetsbeviste bruger med et alsidigt og unikt sortiment af designer kommoder i forskellige størrelser og farver. Originalitet, troværdighed, ærlighed og personlighed rangerer højt hos os, når vi rådgiver og vejleder vores kunder. 

 

Reoler

Et hjem kan oftest føles tomt og forladt uden reoler. Uanset om man bor i den største villa eller i den mindste kvistlejlighed, kan man aldrig få for meget opbevaringsplads. Reoler hjælper os med at holde orden og styr på vores ting. Reoler er dog meget mere end et møbel til opbevaring. Det er et redskab til personlig udstilling, som vi kan bruge til at tilføre eks. stuen, gæsteværelset eller soveværelset i et unik præg. Hos Kollund Møbler tilbyder vi et bredt udvalg af reoler i forskellige materialer. Med faglig og kompetent rådgivning er vi samtidigt altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den reol, som passer ind i dit hjem og din indretning. 

 

Designer reoler

Der findes uendeligt mange muligheder, når det kommer til anvendelsen af reoler i hjemmet. For en reol er ikke bare en reol. Det er et møbel, som er med til at fuldende stilen i et rum. Hos Kollund Møbler har vi et bredt og flot udvalg af designer reoler til alle typer af rum. Eks. har vi designer reoler til stuen, som eks. vil kunne passe godt ved siden af et par små kommoder. Uanset hvad der er det rigtige for dig, er vi altid klar til at gøre vores allerbedste for, at du får lige præcis den designer reol, som du drømmer om.