Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Liggestole

En solvogn er det perfekte møbel til varme sommerdage, hvor der ikke findes noget bedre, end at kunne invitere venner, familie og gæster udendørs til en kop saftevand eller frisk frugt, eller blot slappe af i solen. På vores hjemmeside finder du et stort sortiment af flotte og nøje udvalgte solvogne og liggestole fra kendte danske designermærker som Skagerak og MUUBS, som alle tilbyder flotte modeller i klassisk dansk design og flotte, naturlige materialer.

Liggestole - komfort behøver ikke at koste en formue 

En liggestole er det perfekte møbel til de varme sommerdage, hvor man ikke har lyst til andet end bare at slappe af. Måske har du en god bog, som du gerne vil ligge og hygge dig med. Alternativt kan det være, at der er en podcast, som du længe gerne har ville lytte til, men bare ikke har haft tiden til før nu. Hos Kollund Møbler har vi et bredt sortiment af flotte og nøje udvalgt liggestole fra kendte danske designmærker. Alle vores liggestole er samtidigt lavet i naturlige og robuste materialer, hvilket er med til at sikre en lang holdbarhed. I vores udvalg finder du bl.a. liggestole udendørs og liggestole til haven. Samtidigt kan en liggestol med fordel tilføjes et par bløde hynder for at få komforten helt op på det højeste niveau. Ydermere kan ryglænet justeres, så liggestolen passer perfekt til dig og din ryg. Mulighederne og funktioner med en liggestol er med andre ord mange. Er du itvivl om, hvilken liggestol der passer bedst til dig, så frygt ej, hos Kollund Møbler er vi nemlig altid klar til at rådgive og vejlede dig på bedste vis. Den service, vi giver vores kunder, bærer altid præg af originalitet, troværdighed, ærlighed og personlig, som er kerneværdier hos os. Du skal nemlig altid kunne føle dig tryg, når du handler hos os. 

Daybeds - en god, praktisk og funktionel løsning. 

En daybed kan både fungere som en seng og en sofa på en og samme tid. Samtidigt er en daybed også en god til at have, hvis du har overnattende gæster, som skal have et sted at sove. I hverdagene er en daybed praktisk at have, hvis du eks. kommer træt hjem fra arbejde og har brug for et kort hvil. En daybed indeholder med andre ord mange muligheder og vil sagtens kunne passe ind i langt de fleste stuer, soveværelser og gæsteværelser. Har du brug for en ny tilføjelse til dit hjem, er en daybed helt klart en overvejelse værd. Hos Kollund Møbler har vi et stærkt udvalg af daybeds. Vi sætter altid kunden i centrum og er altid klar til at give dig en super rådgivning, vejledning og inspiration om vores produkter. Besøg os enten i vores butik i Kollund (Sønderjylland) eller ring til os på tlf. +4574678712. Vi glæder os til at høre fra dig.