Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Havestole

Det perfekte sæt havestole er prikken over i’et i ethvert moderne hjem med terrasse og have, hvis du ønsker at skabe indbydende og hyggelig stemning for dig selv, familie og gæster, når selskabet inviteres udendørs. Hos Kollund Møbler finder du et stort udvalg af havestole i høj kvalitet og flot design fra anerkendte mærker og kendte, danske designere som MUUBS og Cane-line, som tilbyder flotte møbler i klassisk, nordisk design såvel som moderne og tidløse modeller, der med sikkerhed vil optimere din udendørs indretning.

Find havestole af højeste kvalitet 

Hos KOLLUND MØBLER er vi eksperter indenfor møbler af højeste kvalitet. Hos os finder du både møbler til hjemmet og til haven, og fælles for alle vores produkter er, at vi kun forhandler produkter af højeste kvalitet til kvalitetsbevidste brugere. Og dette gælder også for vores havemøbler. Hos os finder du et stort udvalg i havemøbler af højeste kvalitet fra anerkendte producenter såsom: Cane-line, Skagerak og Houe. De rigtige havemøbler kan personliggøre din have, og gøre denne til en integreret del af dit hjem, hvor du kan tilbringe de lyse sommernætter med venner og familie. Hos KOLLUND MØBLER finde du også et stort udvalg i havestole. Her finder du både liggestole af højeste kvalitet, som kan bruges til at sole sig på varme sommerdage eller til at læse en god bog. Se eksempelvis vores Riviera solvogn, som er designet af Povl B. Eskildsen og produceret af Skagerak. Her får du en solvogn, som har det hele. Her får du en solseng med justerbar ryg, et sofabord til dit loungesæt eller en ekstra gæsteseng, som kan anvendes hele året. Vi anbefaler dog, at gæster tages indenfor i vinterhalvåret med mindre de selv insisterer på andet. 

Havestole i træ 

Hos KOLLUND MØBLER finder du et stort udvalg af havestole i træ, som passer ind i enhver have, hvor de vil motivere dig til at anvende haven mere. Vores havestole er fremstilet af de bedste træsorter, så du får et holdbart produkt, som kan tåle at blive brugt. Med havestole fremstillet af træ af højeste kvalitet, er scenen sat til hygge i haven. I sommerhalvåret er haven det perfekte sted at afholde middage og andre sociale sammenkomster, som man ellers ville holde indendørs. Efter en lang, kold og mørk vinter er det fantastisk, igen at kunne være sammen udendørs. 

Lounge havestole

Med vores lounge havestole opnår du maksimal komfort, og her er virkelig tale om møbler, som giver dig lyst til at bruge din have. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores mange lounge havestole, så du finder de helt rigtige stole til din have. Vi har mange års erfaring indenfor møbler af alle slags, så kontakt os endelig hvis du har behov for hjælp eller vejledning. Vi leverer over hele landet, og vi giver fragten ved køb over 1500 kroner. Som kunde er du dækket af to års fuld reklamationsret, så du kan trygt bestille dine nye møbler i dag.