Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Havesofa

Få mere ud af sommeren med det rette valg af havemøbler og skab en indbydende og hyggelig stemning på din terrasse, altan eller i yndlingshjørnet af haven med en lækker havesofa. Hos Kollund Møbler tilbyder vi et bredt sortiment af nøje udvalgte havesofaer i høj kvalitet fra anerkendte mærker som Cane-line.

Vores sortiment omfatter alt fra loungesofaer til hyndesæt og fodskamler, som giver dig noget af glæde dig til når vinteren er overstået og du endelig kan stille dine havemøbler frem.

Havesofa i højeste kvalitet 

Hos KOLLUND MØBLER er vi specialiserede i designmøbler, og her finder du både møbler til hjemmet og til haven. Fælles for vores møbler er, at vi kun forhandler designmøbler af højeste kvalitet, så du kan have glæde af dine nye møbler i mange år. Dette gælder også for vores havesofaer, som virkelig kan give din have en helt ny dimension. Med en havesofa er scenen sat for havehygge i sommerhalvåret, hvor du rigtig kan nyde de lyse nætter med familie og venner. Med vores store udvalg af havemøbler kan du få det bedste ud af sommeren, og skabe hygge i din have, på din terrasse eller din altan. Her finder du et stort sortiment af havesofaer fra anerkendte producenter som Cane-Line, Houe eller Skagerak.

Find lounge havesofa her 

Hos os finder du et stort udvalg af havesofaer, og vi har også din næste loungesofa på lager. Med vores loungemøbler til haven får du optimal komfort, uden at skulle gå på kompromis med design eller kvalitet. Her får du virkelig muligheden for at få det bedste ud af sommeren, og med en lounge havesofa kan du virkelig skabe rum til udendørs samvær i sommerhalvåret. 

Derfor bør du investerer i en udendørs sofa 

Med en udendørs sofa får du maksimal komfort i din have, på din terrasse eller på din altan. Her får du et møbel, som virkelig indbyder til udendørs hygge. Vi har et sort udvalg af sofaer til udendørs brug, så du finder helt sikkert også én, som passer til dine behov og din have. Få ting er bedre end et godt glas vin i godt selvskab, og her giver en udendørs sofa bare lidt ekstra. Med en lounge sofa udendørs kan du nærmest flytte til stue udendørs i sommerhalvåret, og bruge dine udendørs arealer til det, som du ellers ville foretage dig indendørs. Hos KOLLUMD MØBLER finder du helt sikkert en have sofa, som passer til dit behov. Find din næste udendørs havesofa, eller andre møbler, på vores hjemmeside eller i vores butik, som du finder i sønderjyske Kollund. Her kan du se vores store udvalg i designmøbler, og blive guidet af vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere. Hvis du ikke befinder dig i det sønderjyske kan vores udvalg også ses på vores hjemmeside. Vi leverer til hele landet, og fragten er gratis på ordre, der overstiger 1500 kroner.