Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Haveborde

Leder du efter et nyt havebord i god kvalitet? Hos Kollund Møbler har vi samlet et stort sortiment af haveborde i topkvalitet, så du med sikkerhed kan finde et, der falder i din smag. For at kvaliteten er i top, er vores udvalg bestående af stærke og solide haveborde med forskellige udseende og i forskellige størrelser. Af den grund vil du altid kunne finde noget, der passer til din stil og behov. Vi tilbyder bl.a. Drachmann borde fra Skagerak og Core borde fra Cane-line.

Haveborde - i god kvalitet til enhver smag 

Hos Kollund Møbler har vi et bredt sortiment af højkvalitets haveborde i forskelligt design. Alle vores haveborde er kendetegnet ved at være stærke og holdbare. De fås i forskellige former og størrelser, og vi sikre på, at du blandt vores store udvalg finder et havebord, som matcher dine ønsker og behov. Med værdier som originalitet, troværdighed, ærlighed og personlighed i centrum er vi altid klar til at give dig den bedst mulige rådgivning og service. For det skal altid være en tryg og behagelig oplevelse for dig som kunde at handle hos Kollund Møbler. 

Runde haveborde - i tidsrigtigt design til superskarpe priser 

Et rundt havebord kan noget helt særligt, når det kommer til at skabe en hyggelig og positiv stemning på eks. terrassen eller altanen. At kunne mærke følelsen af glæde og nærhed på en helt ny måde. Hos Kollund Møbler har vi et flot udvalg af runde haveborde i tidsrigtig design til superskarpe priser. Med et rundt havebord fra Kollund Møbler er du helt klar til, når foråret begynder at nærme sig, og det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side. Nogle gange kan det være svært at rundt i alle de forskellige haveborde, som udbydes på det danske markedet. Hos Kollund Møbler har vi dog samlet et super stærk team af medarbejdere med masser af personlighed og fagligstolthed, som altid er klar til at gøre deres bedste for, at du får lige præcis det runde haveborde, du ønsker. 

Små haveborde - flot, enkelt og robust på en og samme tid

Hos Kollund Møbler har vi adskillige pæne og yderst funktionelle små haveborde. Tilfør din terrasse en god portion elegance og personlighed med et af vores flotte og stilrene små haveborde. De små haveborde har den klare fordel, at de ikke fylder alverden, og dermed passer perfekt ind hos dig, som enten ikke har så meget plads eller måske har lidt havemøbler i forvejen, men lige mangler det sidste touch, før terrassen er komplet og klar til at tage imod gæster. Samtidigt er alle vores små haveborde yderst robuste og lavet i langtidsholdbare materialer, hvilket giver dig et havebord, som kan holde i mange år. Har du brug for hjælp eller spørgsmål til et af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +4574678712. Vi glæder os til at høre fra dig.