Louis Poulsen -30% / Havemøbler min. 20 %

Havebænke

En havebænk er en fantastisk måde at sætte et personligt præg på indretningen af dine udearealer. Med en havebænk kan du skabe en hyggekrog på terrassen, under det store træ eller sætte det sidste touch på samlingspunktet ved havebordet, hvor familien samles til måltider. Hos Kollund Møbler tilbyder vi et flot udvalg af havebænke fra danske mærker i høj kvalitet og designs der passer perfekt til det moderne hjem.

Havebænke - i flot dansk design til superskarpe priser 

Havebænken er et fantastisk møbel, når du skal sætte dit helt eget præg på indretningen af udendørsarealerne ved dit hus eller altanen i din lejlighed. Med en havebænk kan du eks. skabe en hyggekrog, som både voksne og børn i familien kan få mange sjove timer ud af. Samtidigt er en have bænk også et yderst velegnet møbel, når familien skal samles ved havebordet til sjov, hygge og en god gang grillmad. Hos Kollund Møbler her vi et flot og bredt udvalg af havebænke i forskellige størrelser. Alle vores havebænke er samtidigt lavet i flot dansk design af høj kvalitet til superskarpe priser. Når du køber en bænk hos Kollund Møbler, er du ydermere garanteret at få et robust og holdbart møbel, som kan klare alle sider af det danske vejr uden at miste sit flotte udtryk. Så er du på jagt efter et møbel i lækkert design med et stærkt og stilfuldt udtryk, er Kollund Møbler helt sikkert det rigtige sted for dig. Hos os er kerneværdierne originalitet, troværdighed, ærgerlig og personlighed i højsædet, og vores super dedikeret personale er altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis det møbel, som passer perfekt til dine ønsker og behov. 

Udendørs bænk - bredt udvalg og noget til enhver smag 

Udendørs havebænken er selvfølgelig primært henvendt til dig, der gerne vil have et sted at sidde, når du er ude i din have, på din terrasse eller din altan. Udendørs havebænken er dog også super rar at have, når kaffen skal nydes i det lune danske sommervejr. Hos Kollund Møbler har vi et bredt udvalg af udendørs havebænke i forskellige størrelser og designs, som passer perfekt til det moderne hjem. Eks. har vi i vores sortiment både havebænke i træ og havebænke med opbevaring. Uanset hvilke krav du måtte have til dit nye designmøbel, er vi hos Kollund Møbler altid klar til at give dig den bedst mulige rådgivning og betjening. Vi vejleder altid vores kunder på en ærlig, personlig og kompetent måde. For os er design meget mere end  ting, da alle hjem skal have plads til noget, som gør det unik og enestående. Kom forbi vores butik i Kollund (Sønderjylland) eller ring til os på tlf. +4574678712. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at hjælpe dig med at finde dit næste designermøbel.