Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Havemøbler

Er du på udkig efter havemøbler så vil du, hos os, finde havemøbler i topkvalitet. Valg af havemøbler spiller en stor rolle for det samlede indtryk, som et udeareal giver. Hos os kan du bl.a. finde det velkendte Tripp Trapp havemøbelsæt, som i dag kendes under mærket Skagerak. Havemøbler kan personliggøre din have, og vores udvalg hos Kollund Møbler giver dig fri mulighed for lige netop dette. Hos os kan du desuden finde tilbehør til dit havemøbel, da vi både forhandler hynder og puder til udendørsbrug.

Her finder du et stort udvalg af havemøbler

Hvis du er på udgik efter nye og spændende møbler til haven, vil vi anbefale at du undersøger vores udvalg først. Hos KOLLUND MØBLER finder du et stort udvalg indenfor møbler af højeste kvalitet, og her finder du naturligvis også et stort udvalg af havemøbler, så du kan få en have, som matcher dit hjem. Med de rigtige havemøbler kan du personliggøre din have, og lade denne være en forlængelse af dit hjem. Hos os finder du et stort udvalg af havemøbler fra anerkendte producenter såsom: Skagerak, Cane-line eller Kooduu, så du kan være sikker på havemøbler af højeste kvalitet, som er designet af anerkendte skandinaviske designere. Her finder du eksempelvis det populære Tripp Trapp havemøbelsæt, som i dag fremstillet under navnet Skagerak. Uanset dine præferencer indenfor havemøbler, har vi helt sikkert noget der falder i din smag. Du finder et stort udvalg i borde, stole, bænke, lamper og parasoller, så du kan få den drømmehave, som du fortjener.

 

Her finder du lounge havemøbler 

 

Hos KOLLUND MØBLER finder du et stort udvalg i lounge havemøbler, som giver perfekte forudsætninger for havehygge i sommerhalvåret. Vi danskere er gode til at bruge vores haver,  og her kan havemøbler af højeste kvalitet give rum til dette. Den anerkendte danske møbelproducent, Cane-line, producerer loungemøbler af højeste kvalitet. Med disse møbler vil din have fremstå smagfuld, og så inviterer de nærmest til havehygge. Med de rigtige havemøbler, og det rigtige vejr, kan sommerens middage nemt afholdes udendørs. Vores lounge havemøbler giver også rum til socialt samvær i de lyse nætter, hvilket mange glæder sig til i løbet af de kolde og mørke vintermåneder. 

 

Havemøbler i træ 

 

De fleste af vores havemøbler er fremstillet i træ, for på denne måde at give din have et naturligt look. Vores producenter har lang erfaring med fremstilling af møbler i træ, så du er sikker på at kvaliteten er i top. Der bruges udelukkende de bedste træsorter til denne produktion, og på denne måde får du møbler, som du kan have glæde af i mange år. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores store udvalg af havemøbler i højeste kvalitet. Vi leverer til hele Danmark, og vi giver fragten på køb på 1500 kroner eller derover. Vi står inde for kvaliteten af vores møbler, og du er dækket af to års fuld reklamationsret.