Havana 2,5 pers. sofa

Mærke: Nielaus
Designer: Kim Nordentoft
27.550 Kr.
Leveringstid
Forventet leveringstid: Ca. 6-8 uger
  • Materiale: Stof - Kontakt butikken på info@kollund.dk eller 74678712 for yderligere indformation om marteriale og farvevarianter.
  • Farve: Blå - comeback 37
  • Bredde (cm): 182,00
  • Højde (cm): 85,00
  • Dybde (cm): 85,00
  • Siddehøjde (cm): 44,00
Varenummer: 1

Man sidder fantastisk. Det er en sofa man lander I og tænker ”perfekt, her kan jeg sidde længe, her kan jeg tage en lur, her kan vi krybe sammen eller sidde hver for sig”. Du kan bruge den på mange forskellige måder. Sæt dig i hjørnet, så du har armlæn til begge sider eller brug armlænet som ryg, så er der plads til at benene i sofaen også. Det er danske Nielaus´ in house designer Kim Nordentoft, der helt rigtigt set, har tegnet en sofa som både har høj funktionsbrug, men pakket ind i et let og klassisk ydre. Nielaus bestræber sig på, at siddekomfort og dimensioner passer de fleste kroppe, det betyder også at både du selv og gæsterne kan sidde behageligt længe. De er eksperter på siddemøbler og det ses og mærkes.

Denne sofa er i Comeback nr. 37 stof. 

Fra Indretningsafdelingen:

BLOWN AWAY - ENDELIG er stoffet her. At forestille sig et stof hvor man ved første øjekast og touch tænker ”lækkert, blødt, smukt” er normalt aldrig forbundet med pletfri, børnevenligt og slidstærkt – men det er det nu. Og hvis I, ligesom vi, flytter ind i sofaen, ”tager den på", så er Havana med sin kvalitet og komfort også lige jer. Samtidig ligger det os på sinde, at det er bæredygtigt, stoffet har nemlig det laveste CO2-aftryk for noget møbeltekstil overhovedet.

Og lidt teknisk til nørden:

”Tekstilerne er certificeret OEKOTEX med recirkulerede fibre og fremstillet med minimalt forbrug af vand og energi. Tillige af recirkulerede materialer, som er biologisk nedbrydelige uden udledning af giftige gasser”.

Specifikationer: 86% Pl. / 9% CO / 5% Ma

Slidstyrke: 200.000 martindale
Lysægthed 6
Vaskbar 30 grader

Bliv klogere på NIELAUS - tag med på fabriksbesøg >

Hvad skal jeg vælge? - Se udvalgte sofaer her >

Se alle videoer om NIELAUS her >

Nu kan vi sætte tjek ved; nem rengøring, slidstærkt, fleksible siddestillinger, høj og god siddekomfort og et bæredygtigt produkt. Flyt ind – lev livet på alle måder, med og i din sofa.

FRI FRAGT OVER 1500,-
FULD RETURRET I 14 DAGE
FULD REKLAMATIONSRET I 2 ÅR