Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Spiseborde

Hos Kollund Møbler tilbyder vi et udvalg af spiseborde i høj kvalitet såvel som godt design, der med sikkerhed vil passe til din spisestue eller køkken, så du kan skabe lige præcis det udtryk, der passer til dig og din bolig. Om du søger et spisebord til en lille lejlighed og ønsker at optimere pladsen bedst muligt, eller en stor familie, der skal have plads til besøg fra familie og venner, vil du med sikkerhed finde det, du mangler her hos os. Vi tilbyder et bredt sortiment af flotte spiseborde fra kendte mærker og danske designere som Haslev Møbelsnedkeri, Snedkergården, Mater, Jasper Morrison, Fredericia Furniture, Børge Mogensen, Brødrene Krüger, MUUBS, DK3, &Tradition, Naver Collection og Cane-line.

 

Designer spiseborde

Spisebordet er samlingspunktet for familien i den travle hverdag og til festlige begivenheder med familie og venner. Det er her vigtige samtaler, gode grin og stunder bliver udvekslet og hvor måltiderne nydes. Derfor er det vigtigt at finde et bord der passer til dine eller jeres behov og hjem. 

 

Design spiseborde i flere stilarter

Når du skal vælge et nyt spisebord, så skal du tage stilling til hvor stort det skal være, hvilket materiale og hvilken form det skal have.

 

Hvor stort skal spisebordet være?

I mange tilfælde er det rummet der sætter begrænsninger for, hvor stort et bord der er plads til. Det kan være du har brug for et lille spisebord i dit køkken eller til en lille lejlighed. Det kan også være at du er på udkig efter et bord hvor der er plads til 10-12 personer til spisestuen, så der også er plads til gæster.

 

Hvilken form skal bordet have?

Der sælges stadig flest firkantede spiseborde, men der findes altså også runde spiseborde eller ovale spiseborde. Det er måske lettest at forholde sig til et firkantet bord, hvor det er nemt at afgøre, hvor mange mennesker, der er plads til. Alligevel er der mange der kan godt lide at sidde ved et rundt spisebord. Det er hyggeligt, da det er lettere at tale med alle som sidder rundt om bordet. Derudover kan et rundt bord også virke lettere i indretningen og er oplagt til mindre rum.

 

Hvilken materiale skal bordet have?

Valget af materiale til spisebordet afhænger af stil, men også af hvor praktisk det skal være. Særligt i børnefamilier er det rart med overflader som er rengørings- og vedligeholdelsesvenlige. Her er især laminat og linoleum pænt og let at holde rent. Omvendt er træ spiseborde utroligt flotte og passer ind i mange danske hjem, hvor man ønsker møbler i naturmaterialer, som giver varme og som kan bløde hvide vægge og rene linjer lidt op. 

 

Klassiske designer spiseborde i god kvalitet

Hos Kollund Møbler tilbyder vi et udvalg af spiseborde i høj kvalitet og godt design, som med garanti vil passe til din spisestue eller køkken. Vi tilbyder et bredt sortiment af flotte spiseborde fra kendte mærker og danske designere som Haslev Møbelsnedkeri, Fredericia Furniture, Børge Mogensen, MUUBS, &Tradition, Naver Collection og mange flere.

 

Hvis du ønsker at se og mærke materialerne, er du meget velkommen til at besøge os i butikken, hvor vi selvfølgelig står klar til at hjælpe dig.