Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Sofaborde

Et sofabord er det perfekte møbel, hvis du ønsker at skabe en indbydende og hyggelig stemning i din stue og samtidig binde rummet sammen om noget, man forbinder med fællesskab og gode stunder. Hos Kollund Møbler tilbyder vi et stort udvalg af sofaborde i en bred vifte af designs, størrelser, former og forskellige materialer fra mærker du kender og danske designere som Haslev Møbelsnedkeri, Klassik Studio, Mater, Fredericia Furniture, Eilersen, MUUBS, Brødrene Krüger, Noyer, HAY, Naver Collection og SACKit.

 

Sofaborde til stuen

Et sofabord er helt uundværlig i stuen, da det skaber en indbydende og hyggelig stemning, samtidig med at det binder rummet sammen og skaber fællesskab og gode stunder. Bordet er derudover praktisk og perfekt til at stille glas, snacks og andre ting på, når der skal hygges i stuen.

 

Sofabordets funktion har ændret sig med tiden. Fra udelukkende at fungere som et bord foran sofaen til kaffekopper eller bogen, så tjener det nu også som spisebord, sidebord, arbejdsbord, legebord og meget mere. Hvilket sofa bord du vælger er ret essentielt, da størrelsen og højden har en stor betydning for om det passer ind i stuen og til de behov du eller I har. 

 

Store og små sofaborde

Hos Kollund Møbler finder du moderne sofaborde i forskellige størrelser, former og materialer, og så er det bare op til dig at finde ud af, hvilket der passer bedst ind i dit hjem.

 

Størrelsen og materialet på dit sofabord skal hænge sammen med den måde, du vil bruge det på og passe til din sofa. Hvis det mest er et bord til pynt, hvis stuen og sofaen er lille, så vil et mindre sofabord være mest oplagt. Derimod hvis det skal være et bord, hvor du og familien kan sidde og spise aftensmad i ny og næ og stille snacks, så vil et større bord være perfekt.

Hvis du ønsker ekstra plads, så kan et bord med opbevaring eller indskudsborde være en oplagt mulighed. 

 

Valget af materiale og design

Udover størrelsen findes der er også et væld af former og designs. Sofa borde er et centralt element i indretningen af stuen og her afhænger det af din personlige stil. Du kan vælge det neutrale bord som enten er rundt eller firkantet i en neutral farve eller være modig med formen, designet og farven. Det neutrale bord fuldender en minimalistisk stil, hvor et bord i træ giver varme og et bord i glas eller marmor giver stuen et elegant udtryk. 

 

Designer sofaborde i god kvalitet

Hos Kollund Møbler tilbyder vi et stort udvalg af design sofaborde i en bred vifte af designs, størrelser, former og materialer fra mærker du kender og danske designere som Haslev Møbelsnedkeri, Fredericia Furniture, Brødrene Krüger, HAY, Naver Collection og mange flere. 

 

Udforsk vores udvalg eller besøg os i vores butik, hvor du kan se og mærke de forskellige materialer og hvor vi hellere end gerne hjælper dig med at finde dit nye centrale element til stuen.