Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Skriveborde

Et skrivebord er et vigtigt møbel i hverdagen for både børn og voksne. Skrivebordet spiller en central rolle på kontoret og kan bruges af hele familien med forskellige formål – lektielæsning, hjemmearbejde og meget andet. Vi tilbyder skriveborde i topkvalitet, så du får den bedste oplevelse, og et møbel der passer til dig. Du kan bl.a. finde skriveborde fra Naver Collection hos os, og dermed er kvaliteten sikret i dit køb.

Skriveborde i høj kvalitet

 

I dagens Danmark er det blevet mere og mere almindeligt, at folk arbejder hjemmefra, i hvert fald noget af tiden. Det er nødvendigt, at man har et godt skrivebord, der ud over at være funktionelt, også er pænt at kigge på. Mange har ikke plads til et særskilt kontor, men skal integrere en god arbejdsplads i stue, køkken eller soveværelse. De større børn, der har brug for en god plads at lave lektier og studere ved, vil også gerne have et bord, der ser smart ud og passer designmæssigt til stilen på deres værelse

Her hos Kollund Møbler A/S tilbyder vi et stort udvalg af skriveborde i en kvalitet, der er i top. Du kan finde lige netop det møbel, der passer til dig og dit arbejdsbehov, men også et møbel, der passer ind stilmæssigt med den øvrige indretning i rummet. Du kan fx finde borde fra Naver Collection her hos os, og dermed er du sikker på et kvalitetskøb.

Når du skal arbejde hjemmefra, er det nærmest en nødvendighed for produktivitet og arbejdsglæde, at du sidder godt, og at du har den plads omkring dig, der skal til. Det er også vigtigt for kreativiteten, at du vælger nogle praktiske møbler, som du synes er en fryd for øjet.

 

Designer skrivebord til kontoret eller til hjemmearbejdspladsen

 

Der er mange borde at vælge imellem, når du vil finde et godt træ skrivebord, her hos Kollund Møbler A/S. Du kan vælge mellem flotte designmøbler til en god pris og tidsrigtige møbler, der kan passe smukt ind i de fleste indretninger. Det kassetteformede og æstetiske bord designet af Jørgen og Nanna Ditzel passer ind i mange forskellige miljøer. Det er et smukt bord i minimalistisk stil og rene linjer, der giver bordet et elegant udtryk. Meget smukt i både moderne og klassiske hjem. Dette bord fås enten i behandlet eg, valnød eller sortbejdset. Du kan også vælge et enkelt bord, der slet ikke ligner et typisk arbejdsbord. Snedkergaarden har lavet et flot og let bord, hvor designet og det gode snedkerhåndværk er i fokus. Bordet egner sig til at blive placeret mange steder i boligen, da det enkle og lette udtryk gør, at det ikke vil fylde så meget i rummet. Så hvis du lægger computeren ned i skuffen efter endt arbejde, vil bordet passe fint ind i indretningen med en smuk bordlampe på. Hos Kollund Møbler A/S har vi fri fragt, når du køber for over 1500 kr.