Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Sengeborde

Hos Kollund Møbler tilbyder vi forskellige sengeborde i høj kvalitet og til enhver smag. Et sengebord kan fuldende soveværelset og desuden være til stor gavn i hverdagen, da der både er en funktionel og dekorativ måde at optimere pladsen og udnytte rummet i soveværelset på. Sengebordet vil være det møbel, der er placeret tættest på sengen, og derfor vil man undgå rod andre steder i soveværelset ved at investere i et sengebord.

 

Sengebord

 

Det er svært at undvære et sengebord ved siden af sengen. Der skal være plads til en lampe, briller, bog, et glas vand eller andet. Og så ser det hyggeligt ud i soveværelset med et par flotte og anvendelige sengeborde.

Her hos Kollund Møbler A/S tilbyder vi en række af forskellige borde, der alle er i høj kvalitet. Du kan helt sikkert finde et sengebord, der passer ind i din boligindretning. Om du vil have et minimalistisk soveværelse, eller du går efter en mere hotelagtig stil med lange gardiner i soveværelset, så kan du finde de rette borde til indretningen her hos os. Et sengebord er med til at optimere pladsen i soveværelse og udnytte rummet på en bedre måde, så du undgår, at tingene ligger og roder alle vegne i soveværelset.

 

Væghængt sengebord

 

Ved at vælge et ophængt sengebord på hver side af sengen får soveværelset et lettere udtryk, og det er nemmere at støvsuge og gøre rent i rummet, når der er mere gulvplads. De smukke og enkle modeller fra Montana er i høj kvalitet og i holdbare materialer. Og skulle du ikke lige finde det rigtige sengebord fra Montana her på siden, så tag kontakt til os, for Montana har en uendelig mængde sammenstillings- og konstruktionsmuligheder på deres produkter, og der er en stor farveskala at vælge imellem. Vi hjælper dig gerne med at skabe den helt rigtige sammenstilling. 

Det svævende natbord fra Bernh. Pedersen & Søn er meget let og elegant at se på. Bordets afrundede form med jalousilåge er utrolig smukt udført, og det kan fås i enten eg eller valnød.

 

Sengebord med skuffe

 

Det er praktisk at vælge et sengebord med skuffe i. En skuffe ved sengen hvor man kan opbevare de små ting, som ellers ville se "rodet" ud, når det ligger fremme på natbordet. Det kan være kuglepennen, når der skal gættes sudoku eller krydsord, læsebrillerne, håndcremen eller andet, man plejer at have ved sengen.

Hos Kollund Møbler A/S har vi den flotte Naver kommode i et smukt og tidløst design. Natbordet eller kommoden består af tre praktiske skuffer. Den lille kommode er også utrolig anvendelig i en lille gang eller entre til nøgler, handsker mm. En ubeskrivelig god finish og kvalitet har dette møbel.

Tøv ikke med at kontakte os på tlf. +45 74 67 87 12, hvis du har brug for hjælp. Vi har fri fragt ved køb over 1500 kr.