Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

På besøg hos Muubs

Stor indkøbsdag hos Muubs.

Muubs er interiør med skønhed, autencitet og råhed. 

Hænderne kærtegner hvert objekt, vi MÅ røre, alt andet virker unaturligt. Hvert produkt har sjæl og historie og det både føles og ses.

Det ufuldkomne, det uperfekte - det skaber originalitet.

Vi snakker naturlige årer og knaster og levende former - vi tror på den naturlige skønhed.

Muubs kalder det selv "beauty in imperfection".

Det smukke rustikke service, så unikt, så autentisk. Mix gerne med det stilrene eller giv den gas på råhed. Service der skaber opmærksomhed.

Netop de levende former gør det uperfekte HELT perfekt. Mix på livet løs, passer til alle farver, træsorter og stilretninger.

Vidste du, at krukkerne er håndlavede i Indonesien, under en proces der tager flere uger. Billedligt er det noget med at "pølse leret op", step by step for hver cm. - derefter brændes og males krukkerne.

Vi gruber! Ikke over om vi kan li´ det vi ser, for det KAN VI!. Men ideerne står på spring. F.eks er bænken super, til at placere foran store vinduespartier, som en form for vinduesbænk og de "legende" lysestager er skulpturelle alene eller i grupper.

Ligner vi ikke bare det vi er: koncentrerede indkøbere. På visit hos Muubs i Herning, røre, føle, tjekke, dobbelttjekke, kan li´, kan ikke li´, behov - alt vendes før vi siger GO´og "Mette sælger" må trykke på knappen. Vi gør alt for at give dig så bred og inspirerende en købsoplevelse som mulig, så derfor skal der nøje overvejes hvad vi vil sælge i butikken. Men spændende er det - så kom snart og se de nye indkøb. VI ER GLADE, selvom det på billederne er svært at se.

Møbler og småinteriør. Alle objekter har deres eget liv og autencitet. Øjet ser, men øjet finder også ro. Farver, materialer og former = unikt.

Imponerende! På dette bord, strøs sand på aluminium mens det er varmt - det er unikt, det er kompromisløst og det er gennemtænkt. Og DU får et bord der er helt sin egen, ligesom du.