SPAR op til 35% på ALT Louis Poulsen

Formland 2021

Jubiii vi var SÅ klar til at blive forelsket i nye produkter, røre og se. Og lige præcis det kan messerne. De kan også inspirere os på farver, kommende trends og smukke sammensætninger. På trendzonerne fik vi nu- og fremtidens bud på kommende stil og trend.

Formland er den første af de nordiske messer, som åbner dørene efter coronanedlukning. Og det betyder at vi var "sultne" efter at købe ind og se nye produkter. Formland foregår altid i Messecenter Herning og er kun for indkøbere, stylister og fagfolk.

Formlands foredragsholdere er vigtige brikker for os som indkøbere. At kunne vælge de rigtige varer, farver, overflader mm., det finder vi inspiration til bl.a. her. MEGET ved vi naturligvis i forvejen, fordi vi selv researcher meget på området. Abonnerer på alt hvad vi næsten kan, besøger messer i ind- og udland, deltager på trend seminar mm. Men vi suger alt til os hvad vi kan, for vi VIL være skarpe på hvilke veje trendvejene blæser.

Så ud over at købe ind på Formland messen, så deltager vi i 3-4 foredrag ind i mellem.

Du ved da godt vi har en cafe og byder på kaffe ikk?

Men vi har været så kræsne! Det har taget os tid! Taget os tid, at finde de rigtige kunde krus til dig. Men nu er de landet. Rhombe serien fra Lyngby føles helt rigtig. For her er et mix af farver og flere af delene findes kun i bestemte farver - se det kan vi godt li´ - at mixe på kryds og tværs, så du kan se hvordan farver kan noget sammen med andre farver. Her ser vi dem på Formland messen 2021.

På den ene side fedt og befriende - på den anden side forvirrende og "hvor skal jeg starte"!  Mille Fly et foredrag. Mille er en kendt indretningsarkitekt som bl.a. laver trendzoner på Formland. Fordi hun kender til trend indenfor indretning og design. Nu siger hun ALT ER TILLADT. Wauv.....se lige hendes bud på en trend-zone, hvor ja....alt er tilladt.

"Café Honey" HER MÅTTE VI BARE SPISE. At vælge et sted til, som gør opmærksom på den gode sags tjeneste, på det vi alle bør tænke på og tænke over. Det vi bør tage action på. Her var det en trendcafe på Formland messen som rettede opmærksomheden på biernes vigtige funktion for klodens overlevelse. Alt var sødet med honning, naturens eget sødemiddel. Pas på naturen, læs teksten på en af billederne og lad dig inspirere eller husk det som en vigtig reminder. Naturligvis et inspirerende total-koncept - se lige kagen i montren - yummi.

Vi har savnet at være på messer. Vi kan ikke undvære at se, røre og dufte til alle nyhederne, når der skal trykkes på KØB-knappen. Og vi er fyldt med fornyet energi, brugbar trendviden, inspirerende indtryk. Hovedet er fyldt, men øjnene vil ha´ mere.......se selv det skønne billeder af produkter, som måske finder vej til dit hjem det næste år......