Flowerpot - ikonet af Verner Panton

Dansk design-symbol på 1960érnes

Flower Power fredsbevægelse!

 

Der er selvfølgelig tale om Verner Pantons ikoniske Flowerpot produceret af &Tradition. Lampen med dens stærke farver, blanke emalje, farvede ledning i en kombination der aldrig var set før! Flowerpotten indtog ikke kun de danske hjem med storm, men var også at finde rundt på udstillinger verden over. Flowerpot er designet i 1968 også kaldes "lillesøsteren” til et af han tidligere kendte designs ”Topan” lampen. Flowerpot familien blev relanceret af danske &tradition, der med stor respekt for det originale design,

førte Flowerpot-familien ind i en ny tidsalder.

Flowerpot VP1, VP7, VP2 - Pendel

Den behagelige indirekte blændfri lys gør pendlerne anvendelige i utrolig mange sammenhænge. Et ideelt lys over din køkkenø, spisebord eller som hyggeskaber over det lille siddebord ved yndlings lænestolen. Leg med farver og størrelser. Hæng dem på rækker over langbordet eller i små klynger (et ulige antal giver mest harmoni) over dit runde spisebord eller som stemningsskaber i hjørnet i stuen.

Pendlerne fås fra Ø 23/37/50 cm i mange flotte farver hvad enten du er til de mere neutrale sikre farver eller om du ønsker lidt mere "liv i gaden". Overfladen på skærmene er oprindelig blanke, men som noget nyt kan du nu få udvalgte farver i et forfriskende mat look. Se dem i vores "Trendzone" i Kollund. 

Bordlampe VP3

Hvem ville ikke glæde sig over Vp3 på skrivebordet eller i vindueskarmen? Et smuk og funktionel bordlampe når der skal arbejdes eller som hyggebelysning i en mørk tid hvor vi bare elsker at have mange små lyskilder i hjemmet. Også et sikkert gavehit til studenten, brudeparret eller den runde fødselsdag.

VP9 porteble

Den skønne Flowerpot bordlampe VP9 fås også i en genopladelig og trådløs udgave. Tag den med ud på terrassen om sommeren eller flyt den i rundt i indretningen i dagligdagen. Lampen har en indbygget LED lyskilde og kan dæmpes i 3 forskellige niveauer.