Louis Poulsen -30% / Havemøbler min. 20 %

Spred lys i de "døde" hjørner!

Kommer din belysning fint omkring hjørnerne i rummet? Eller har du måske udelukkende en lampe i loftet? Ofte opstår der "døde" eller rettere mørke hjørner i vores indretning. Prøv at skab liv i rummet under trappen, i hjørnet ved sofaen eller måske i entréen. Dette lys har den primære funktion, at skabe stemning ved enten at være en eyecatcher i sig selv eller ved at være nærmest usynlig men kaste fokus på et smukt ubemærket hjørne eller møbel. Disse lyskilder kan få rummet til at virke stører, interessante og mere "dybe".

Her er forslag til “hjørnelamper” – med forbehold for hvilket rum det er samt hvor megen plads der er i rummet.

Eyecatcher eller "stille" lys med masser af karakter både med og ude lys

Med Cirque får du ikke kun et oplyst hjørne, du får også et farverigt hjørne og et hjørne der lægges mærke til. Faktisk er designeren Zweigbergk inspireret af ballongyngerne og karrusellerne i Tivoli. Idéen til farveplaceringerne kommer fra oplevelsen af farver i cirkulære bevægelser, hvor de bliver til sammenhængende striber i alle regnbuens farver. Formen er inspireret af løgkuplerne på flere af bygningerne i eventyrhaven.

Er du mest til, ikke at "støje" så meget med farver og helst vil gå neutral, da vælg den smukke grå skala i Cirque

Eller er du tværtimod glad for farver, så får denne farvekombination med garanti opmærksomhed og gør glad.

Tom Rossau har flere skulpturelle lamper som egner sig perfekt til døde hjørner. Faktisk egner de sig så meget til det, at de vækker hjørnerne til live. For nu har du også en skulptur hængende og dermed både oplyses hjørnet ligeså vel som det får opmærksomhed. Så smukt. 

   

Calabash – Fritz Hansen. Reflekterer omgivelserne og

bevægelserne i omgivelserne, det i sig selv, gør den levende og legende.

 

 

     

 

Perfekte eyecatchere fra Tom Rossau og Flos med Wierering. Tom Rossaus lamper fås i flere modeller, størrelser og materialer. Flos Wirering i flere farver.

 

 

 

Secto 4200 pendel –

en smuk, æstetisk træ

“skulptur I dit hjørne.

 

TR07 - her får du i dit hjørne et lille kunstværk, en skulptur som virkelig vil være iøjnefaldende og noget gæsterne vil kommentere på. Smuk og æstetisk.

Kontro 6000 modellen fra Secto design. Er æstetisk, enkel og dog "snakkende". Den lever i hjørnet med sine lys afspejlinger på væggene omkring sig samtidig med at den giver et fantastisk lys. 

Findes i flere træ farver.

Naturligvis ser man Panthella lampen, fra danske Verner Panton, om den er tændt eller slukket. 

Den giver et fantastisk blødt lys uden at blænde, men nok til at hjørnet står smukt i lyset.

TR 33, fra danske Tom Rossau understreger den nordiske stil, men er samtidig legende og eksperimenterende i sit formsprog. Ethvert dødt hjørne, vil live op og få opmærksomhed med dette design, uanset om den er tændt eller slukket.

Multi-light pendlen er ikke bare smuk og enkel i sit formsprog. Det er også en genial lampe til at eksperimentere og udnytte lyset. Du kan vippe de to yder skærme, så du enten sender lyset nedad, opad eller begge dele, alt efter hvor du drejer skærmene hen. Du kan derfor præcis styre hvor dit lys skal være og hvad der skal være fokus på. 

Findes i flere størrelser og farver.

Nordic Blue mat og messing.

Rose dust semi mat.

Sea grey semi mat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nåhhhh kan man være forelsket i en lampe? Vi kan. 

Vi er så begejstrede for at Panthella er kommet som portable lampe. Verner Panton designede den jo ikke på det tidspunkt som den fleksible lampe det nu giver mulighed for.

Nu kan du oplade og tage den med og det betyder, at du blot sætter den i dit hjørne, altså på en reol eller lign., det styrer du selv. Men nu kan hjørnet blive oplyst hvis du ønsker det.

Og ellers kan lampen placeres alle andre steder hvor du har behov for lys - endda med udenfor på havebordet.