WINTER SALE - se de bedste tilbud her!

Eala BJ seng, 180x200 cm

Mærke: Hästens
159.800 Kr.
Leveringstid
Forventet leveringstid: 4-6 uger
 • Farve: Blå
 • Længde (cm): 200,00
 • Bredde (cm): 180,00
 • Højde (cm): 65,00
Varenummer: 297919

Denne Hästens seng er sammensat af de bedste materialer, og der er lagt vægt på at give den bedste oplevelse for dig. Sengens fjedersystemer giver en komfortabel oplevelse og gør at sengen former sig efter kroppen. Dette skaber en perfekt balance, også når din partner vender sig. Sengen er skabt af en kombination af hestehår, uld og bomuld hvilket gør den blød overalt. Når man sover i Eala sengen vågner man frisk, udhvilet og behageligt tempereret hver dag.

 • Farve: Blåtern
 • BJ topmadras
 • Materialer: 

  Krølhår:
  Krølhår er et af de vigtigste elementer i Hästens senge. Krølhår fungerer som små fjedre, hvilket giver støtte og stabilitet og sikrer søvnkvalitet. Derudover har hårstråene et indbygget ventilationssystem der bortleder varme og fugt fra kroppen. Desuden er det testet af europæiske forskningsinstitutter og derfor ikke allergifremkaldende.

  Bomuld:
  Bomuld komplementerer krølhårene og bidrager til åndbarhed og komfort. Dette skaber et sundt sovemiljø og holder kroppen tør.

  Uld:
  Uld skaber den rette temperatur, når du sover, da det tilpasser sig efter din kropstemperatur. Ulden vil virke nedkølende hvis du er varm og modsat varme dig hvis du fryser.

  Hør:
  Hør har mange gode funktioner. En af dem er at det er slidstærkt og meget fleksibelt. Derudover afleder det statisk elektricitet, og undersøgelser viser, at statisk elektricitet kan være årsag til bl.a. hudkløe og hovedpine. Desuden fungerer hør som vibrations- og lyddæmper.

  Fyrretræ:
  Fyrretræ er en vigtig faktor når man snakker stabilitet og styrke. Fyrretræet der bruges hos Hästens fældes på en måde, så skovens naturlige processer angående økologi og produktivitet vedligeholdes.

  Fjedre:
  Fjedrene i disse senge er til for at give støtte og afslapning til kroppen. Desuden gør det at sengen tilpasses til din krop.

FRI FRAGT OVER 1500,-
FULD RETURRET I 14 DAGE
FULD REKLAMATIONSRET I 2 ÅR

NYE åbningstider

Mandag: 12 - 17.30

Tirsdag:  lukket

Onsdag: 12 - 17.30

Torsdag: 12 - 17.30

Fredag:  12 - 17.30

Lørdag:  10 - 16

Søndag: 11 - 16