Louis Poulsen -30% / Havemøbler min. 20 %

Designere

STOLTHED er overskriften for alle designere her på siden. De designede i fortiden eller designer i nutiden. Fælles for dem er at de afkoder tiden vi lever i; vores behov, ønsker om funktioner, udtryk, stil og design. Med datidens designere som f.eks. Børge Mogensen, Arne Jacobsen, PH, Hans J. Wegner og Finn Juhl til nutidens designere som Cecilie Manz, Hee Welling, Space Copenhagen, Louise Campbell mm. da finder du gennemtænkt. design. Design som er en investering både i penge men også i følelser. For der er ingen tvivl om, at flere af deres møbler går i arv - og er det bæredygtigt - ja det er det og det glæder os. Her under finder du nogle af designerene der er repræsenteret i vores sortiment.

 

 

 

 

Møbelarkitekter der skaber æstetik og kvalitet 

Vores danske møbeldesignere liste rummer både ikoniske og historie danske møbelarkitekter samt nyere, men også populære møbelarkitekter. Kendte møbelarkitekter i vores sortiment er alt fra Georg Jensen, Gubi, FLOS, Haslev, Louis Poulsen, Rosendahl, Bent Hansen til SackIt, Norman Copenhagen, Houe og mange flere.

 

Fælles for alle de mange designmøbler i vores sortiment er, at de er udvalgt med fokus på funktionalitet, æstetisk sans, tidløst design og fremragende kvalitet. Du får derfor rig mulighed for at finde det perfekte møbel til at sætte et personligt præg på netop din bolig. 

 

Danske design møbler opfylder ikke blot et krav om funktion i dit hjem, de er også med til at skabe liv, varme og sjæl i dine rum. I ét hjem er det måske en smuk krukke fra Muubs, i en anden bolig er det en enkel Toldbod pendel fra Louis Poulsen. Vores sortiment af designermøbler rummer noget for enhver stil, smag og behov. 

 

Design møbler fra et væld af kendte brands

Dét at et møbel er dansk, er et stort kvalitetsstempel. Det gælder både i forhold til designet og kvaliteten. Drømmer du om udelukkende at indrette din bolig med smukke danske designermøbler? Det kan sagtens lade sig gøre. I vores samling af danske designmøbler finder du både funktionelle møbler til stue, køkken, soveværelse og kontor. Vi fører også et stort udvalg af belysning til ethvert rum - og så har vi samlet et bredt sortiment af boligtilbehør. Alt sammen fra et væld af kendte, danske design brands. 

 

Design møbler til stuen er med til at give rummet liv. Det kan være alt fra en smuk sofa eller en enestående lænestol til et moderne vitrineskab. Du kan vælge ét møbel, der skiller sig ud fra de andre eller skabe en fuldstændig gennemført moderne eller klassisk stil i hele stuen. 

 

Designermøbler i køkkenet skal emme af funktion. Dit spisebord og stolene hertil skal passe til rummet og leve op til deres formål. Samtidig kan de også føre liv til et ellers meget funktionelt rum. Et kvalitetsbord i træ tilfører et nordisk præg og et hvidt bord forstærker det moderne udtryk. 

 

Designermøbler til soveværelset er med til at skabe en følelse af ro. De skal være funktionelle og opfylde dine behov for en perfekt søvn og et roligt rum. Vores udvalg rummer både senge, sovesofaer, sengeborde og andet tilbehør. 

 

Designermøbler som boligtilbehør kan være alt fra ikoniske træfigurer til æstetiske krukker, bløde plaider og fine skoreoler. Selvom det er en lille tilføjelse til boligen, kan dit tilbehør fra et designermærke være med til at opfylde ønsket om en bestemt stil i hjemmet. Moderne eller klassisk. Tidløs eller nordisk. 

 

Belysning betyder utrolig meget i enhver bolig. En lampe har ikke blot en funktion. Den har også et dekorativt formål. Formen, farven og designet i det hele taget betyder derfor rigtig meget. Vores sortiment af designer møbler indeholder både lamper til loft, væg, gulv, bord og til udendørs. 

 

Dansk møbeldesign i særklasse

Kollund Møbler har en passion om at tilbyde dig eksklusivt møbeldesign fra danske mærker til helt fornuftige priser. Vi mener nemlig, at alle skal have glæde af danske møbelklassikere og nyere danske designs i deres bolig. Derfor har vi samlet et bredt sortiment af design møbler, som vi forhandler til nogle af markedets bedste priser. 

 

Du kan forfine din bolig med ikoniske designklassikere eller skabe et moderne udtryk med enkle og funktionelle møbler. Det er op til dig. Når du køber design møbler online hos Kollund Møbler, får du rig mulighed for at personliggøre dit hjem med godt håndværk, exceptionel kvalitet og æstetik på et højt niveau.