Eva Harlou

Det var kort efter sin eksamen fra Arkitektskolen Aarhus i 2003, at Eva Harlou fandt sig selv i en nøglerolle hos Københavns arkitekter 3XN, hvor hun styrede konkurrencebidrag og fik en vital forståelse for, hvordan arkitekturverdenen fungerer.
Efter at have arbejdet på potentielle projekter over hele Europa, startede hun eget studie i 2006.
I Eva Harlou mener at, arkitektur og design både er håndværk og kunst. Mest af alt handler det om at indramme menneskelivet. Med arkitektur følger et stort ansvar for at forsøge at forstå den menneskelige natur. Hendes filosofi er, at arkitektur og design skal være både funktionelt, holdbart og smukt.
Desuden finder hun det meget vigtigt, at arkitektur og design afslører et klart og forståeligt koncept – fortæller en enkel historie. 
I 2014 begyndte Eva Harlou at arbejde i mindre skala – designe indretningsprojekter og møbler, og hun har et løbende samarbejde med virksomheder som Mater A/S, Lunar A/S og Auping.
Især Eva Harlous bæredygtige interiørdesign og møbler har på det seneste trukket stor opmærksomhed. Projekterne er innovative, ægte og meget genkendelige med hendes fortolkning af klassiske geometriske former.

Auping / Eva Harlou
47.990 Kr.