Louis Poulsen -30% / Havemøbler min. 20 %

Om Kollund Møbler

...vi tror at design er mere end ting

 

I en tid hvor alt bevæger sig med 1000 km i timen har du sikkert mere end nogensinde brug for en hjemmebase, en oase, hvor du kan komme ned i gear. Et sted at slappe af, hvad enten det betyder stramme linjer og styr på sagerne, eller bløde kurver med masser af plads til hyggerod.

 

Hos Kollund Møbler tror vi ikke på trofæhylder med design klassikere på stribe dikteret af tidens hurtig skiftende trends alene kan opfylde dette behov.


Vi tror på at der i et hjem skal være plads til alle finurligheder i en skøn blanding af nyt, gammelt og sandsynligvis også et arvestykke fra mormor. For det er netop dette vidunderlige miks, der udgør dit personlige hjem – dit fristed.

 

Det handler om dig og gode værdier

 

Skønt  sortimentet er i evig forandring, er der noget vi ikke ændre på og det er vores kerneværdier. Originalitet, Troværdighed, ærlighed og personlighed rangerer højt her i huset og vi bestræber os dagligt på at lade disse skinne i gennem ved  god gammeldags vedkommende rådgivning, information og inspiration.

 

Alt sammen for at du i sidste ende kan føle dig tryg når du handler hos os – og forhåbentligt kommer igen som mange af vores kunder der har handlet her gennem årtier.

Hvad du ønsker skal du få

 

Der lægges stor vægt på at skabe en inspirerende helhedsoplevelse for dig både når vi indretter butikken i Kollund og når vi laver indhold her på siden. Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at få vores ideer omsat i dit eget hjem.

 

Vi tilbyder dig et miks af særligt danske designklassikere indenfor både møbler, senge, belysning og boligtilbehør fordelt på over 100 brands. Der er noget til enhver smag, både online og i vores 5000 m2 store forretning i Kollund.

 

 

 

Et team med masser af personlighed og fagligstolthed

 

Når du vælger et møbel fra Kollund Møbler, får du mere end bare et møbel. Du får en stolt tradition for design i høj kvalitet og ikke mindst en ærlig og personlig rådgivning.

 

Mød teamet her >

Historien bag Kollund Møbler

Historien om Kollund Møbler går helt tilbage til 1937 hvor sadelmager Frederik Clausen, også kaldt ”Fidde”, drev sin forretning på Fjordvejen i Kollund. Det gængse arbejde som sadelmager udviklede sig med tiden til salg af nye møbler, når de gamle ikke kunne repareres længere.

 

Det viste sig hurtigt han havde "næse" for design i god kvalitet og salget af nye møbler blev en stadig voksende del af forretningen. Pladsen blev med tiden for trang i det lille hus på Fjordvej og man valgte at rive den gamle tankstation ned på den anden side af vejen og byggede den første del af den nye butik. Bygningen som den står i dag, blev opført i flere etaper mellem 1979 og 1981.

Siden er det gået stærkt og forretningen er i dag med sine 5000 kvm et af Danmarks største designmøbelhuse. Udstillingen spænder over designmøbler og interiør til alle hjemmets rum i en dynamisk og inspirerende miks af møbelklassikere og nye tendenser. Vores indretningsafdeling er stadig voksende og tager sig af alt fra små til store indretninger for såvel private som erhverv.

 

Den personlige dialog med vores kunder har altid betydet meget og kunderne kommer stadig langvejs fra for at handle i dette hus hvor traditionens sjæl stadig ligger i DNA’et.

 

Vi glæder os til at møde dig i butikken i Kollund eller på kollund.dk.