Louis Poulsen -30% / Havemøbler min. 20 %

Montanas farveunivers - noget helt særligt

Her ser du Montanas farvepalette. Et spændende udvalg fra de helt sarte lyser toner til de kraftigere, der tiltrækker sig mere opmærksomhed i din indretning. Montana er kendt for en modig og kraftfuld farveskala, der virkelig kan give dit hjem kant og skabe en spændene og personlig indretning i hele boligen. Fra opbevaring i entreen, et lille skab i badeværelset, store reolsystemer i spisestuen og små praktiske natborde i soveværelset. Skab en indretning dine gæster husker og som giver dig smil på læben hver dag. Kombiner flere toner i ét møbel og skab de lækreste detaljer som måske kun findes i dit hjem.

 

Det er så og sige kun fantasien, der sætter grænser når det kommer til at slå sig løs i Montanas farveunivers. Vi ved det godt - mulighederne er mange og det kan være svært, at vælge. Har du brug for vejledning er du meget velkommen til at kontakte butikken på +45 74 67 87 12 eller kigge forbi butikken i Kollund.

Og har du. brug for farveprøver, for at sikre dig at vælge rigtigt, så sender vi gerne prøver afsted. Skriv en mail til info@kollund.dk og skriv navnene på de farver du ønsker prøver på.

 

 

 

 

42 farver at vælge i mellem

40 miljøvenlige lakfarver og 2 finerer: I alt 42 varianter udgør Montanas farve pallette og giver dig rig mulighed for at udleve din kreativitet. 

 

Se pdfén med alle farveinformationer her   >

Der er de modige, de vilde, de behagelige, de larmende, de afdæmpede, de drilske. 

Farver opfattes subjektivt, så dem du kan lide, kan naboen ikke nødvendigvis lide. Men heldigvis for det. For du er dig og ingen andre. 

En rigtig farve alkymist

 

Margrethe Odgaard er tekstil- og farveekspert - og en dygtig og inspirerende én af slagsen.

 

I sommeren 2019 lancerede Montana en helt ny farvepalette udviklet i samarbejde med Margrethe Odgaard. Og hold da op hvor vi bruger de farver, vi elsker dem - de er lige til at lege med. Mon ikke du kan finde en yndlingsfarve i det flotte farvekort. Måske det i virkeligheden mere et spørgsmål om at turde ville farver?

 

Alt er tilladt når du spørger Montana. Men er det ikke lige præcis det livet handler om. At vi kan være individuelle flokdyr. At turde gå med lysten, kreativiteten og skabe dit eget unikke univers. Som netop adskiller dig fra naboen, fordi du er dig.

8 gange farvede, flotte ben. Ben skaber en lethed i designet, men det skaber så sandelig også et forstærket udtryk i det visuelle sprog.

Smukt med tone i tone

 

Vil du male en væg i samme tone som dit nye Montana møbel så finder du farvekoderne her >

Hvor smart er det lige. Du kan skabe den helt perfekte sammenhæng og udtryk ved at gå tone i tone med dit møbel og væg. Det ser eksklusivt, gennemtænkt og helhedsorienteret ud. 

Og her får du det forærende, fordi Montana gerne deler ud af deres farveunivers. Alle NCS og RAL koderne er transparente. Skal du male i boligen, så gå efter NCS farvekoden.

Montanas billede omhyllet i lilla. Open your mind, det sker vist helt automatisk, når man kigger på det billede. Så avanceret og raffineret en måde, at koble de forskellige farver sammen på. Måske du ikke behøver gå all in, på de farver, MEN at turde, det er essensen for at du er i udvikling.

 

I øvrigt så er der jo 40 af slagsen at vælge imellem, så mon ikke du kan finde nogle som passer ind i dit univers, stemning, lyst.