S E   A L L E   T I L B U D   H E R  >

PH 2-2 spørsmålstegnet limited edition bordlampe

9.995 Kr.
Leveringstid
Forventet leveringstid: ca 30 dage
  • Materiale: Messing og Opalt hvidt glas - Mundblæst, opalt trelagsglas. Blankt på ydersiden, sandblæst på indersiden. Fatningshus, skærmholder, stander, fod og afbryder: Messing, børstet og ubehandlet. Bemærk: Ubehandlet messing vil patinere.
  • Vægt (kg): 2,10
  • Længde (cm): 27,50
  • Bredde (cm): 20,00
  • Højde (cm): 41,00
Varenummer: 1111

KUN NU, så tøv ikke. Den er her i begrænset tid og du vil aldrig fortryde det. Enten beholder du den for altid eller lader den gå i arv til glæde for næste generation. Den er så smuk, den er så unik, den er så anderledes og alligevel ses referencen naturligvis til de øvrige PH lamper. Vi har en stolt designtradition og Poul Henningsen er en af de helt store avantgardister der lyser hele verden op med hans lampe design. PH var den første der arbejdede med matematiske beregninger på et blændfrit lys for den ideelle stemning. Lampen fik navnet "spørgsmålstegnet" på grund af standerens krumning. PH 2/2 spørgsmålstegnet blev produceret indtil midten af 1950'erne i messing og med glasskærme i forskellige farver, herunder rav. Lysets retning kan justeres ved at dreje håndtaget på midten af standeren. 

PH 2/2 Limited Edition bordlampen spørgsmålstegnet kan købes i perioden – 1. oktober til 31. december 2021. Forudbestil allerede nu!

 

.Lyskilde: E27, Maks 25W

Ledningslængde: 2,8 m brun tekstil

Messing/blankt opalt glas

FRI FRAGT OVER 1500,-
FULD RETURRET I 14 DAGE
FULD REKLAMATIONSRET I 2 ÅR