Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Væglamper

Væglamper er perfekte til at skabe en indbydende stemning og varme et rum op på - uden at optage for meget plads. Hos Kollund Møbler har vi derfor samlet et udvalg af flotte væglamper i forskellige former størrelser og designs fra kendte mærker som blandt andet Louis Poulsen, &Tradition, Mater, Anour, Gubi og Flos, hvor du med sikkerhed vil finde noget, som passer dig dig og din bolig. Vi har produkter som er velegnet til den klassiske og enkle stil, men desuden kan du finde modeller, der er iøjnefaldende og nytænkende. En væglampe kan give et anderledes udtryk til dit hjem. Se vores udvalg af væglamper nedenfor og bliv inspireret.

 

Eksklusiv væglampe til enhver indretning

En væglampe er den perfekte tilføjelse til soveværelset, stuen, entréen eller kontoret. På væggen kan den både skabe god belysning og et flot look. Om du vil opnå et rart hyggelys eller et godt læselys, så fungerer væglampen særdeles godt. Om du er til det meget stilrene, det klassiske eller det minimalistiske look, så finder du et væld af spændende væglampedesigns hos Kollund Møbler. 

 

Væglamper fra anerkendte brands

I vores sortiment finder du eksklusive væg lamper fra danske såvel som internationale designbrands. Opdag alt fra AYTM, NUAD og Louis Poulsen til Flos, GUBI og Foscarini. Vi fører en lang række af anerkendte designbrands og forhandler deres nye såvel som klassiske væglamper. Vi har modeller til både indendørs eller udendørs brug. Når du vil lyse entréen op med stil eller til at skabe en hyggelig stemning på din terrasse. 

 

Væglamper indendørs til dine rum

I stuen, i entréen, i soveværelset eller på kontoret kommer et flot væglampe design virkelig til sin magt. Du sparer for det første lidt plads ved at have lampen hængende på væggen fremfor stående på gulvet eller i vindueskarmen. Derudover giver den rummet et roligt og afdæmpet lys. Derfor er væglampen især ideel som sengelampe eller til en rolig belysning i entréen. 

 

Designer væglamper med æstetik og finish

Væglamperne i vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på design og kvalitet. Du får altid et tidløst design, som aldrig bliver umoderne at se på. Desuden får du også en lampe skabt i materialer af høj kvalitet. Det udstråles i et gennemført design, hvor æstetik er vægtet højt og finish er udført perfekt. I mat metal, shiny stål, fint træ eller funktionel glas. Når du køber designerlamper til væggen, betaler du lidt mere for lampen, men du får til gengæld høj kvalitet og et virkelig smukt design. 

 

Design væglamper fra Kollund Møbler

Væglamper i veludført design kan forskønne boligen på mange måder. En smuk Secto Design lampe med skærm i træ kan give et flot og anderledes udtryk ved siden af sengen. En udendørslampe fra Louis Poulsen i hvid metal kan skabe stil og stemning på altan eller terrasse. Der er mange muligheder.

 

Shop smukke lamper til væg hos os - vi har et væld af designerbrands i vores sortiment. Vi synes ikke, at det skal være dyrt at investere i designbelysning til hjemmet, og derfor kan du altid købe prisbillige designer væglamper hos Kollund Møbler.