Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Udendørslamper

Udendørsbelysning er vigtigt for at gøre udearealer brugbare udover dagstimerne. Med vores sortiment kan du pynte haven og terrassen. Skabe stemning og atmosfære, samt bidrager til havens eller terrassens helhedsudtryk. Den perfekte udendørslampe er prikken over i’et i enhver fuldendt have, og ved at udforske vores hjemmeside som altid er opdateret med sæsonens nyeste trends og brands lover vi, at du med sikkerhed vil finde noget som falder i din smag. Personliggør din have, terrasse og altan med disse kvalitetsmøbler og lamper i dansk og internationalt design.

 

Funktionelle udendørslamper

 

Lamper er ikke kun et must inde i boligen, men også udenfor. Udendørslamper er særdeles praktiske til at oplyse boligens udendørsarealer som terrasse og have. Ligesom de også kan skabe et stilfuldt udtryk på bygningens fremtræden ude fra. Kollund Møbler fører et bredt udvalg af udendørslamper fra kendte mærker som Arne Jacobsen og Louis Poulsen. Du kan dermed sagtens få designlamper, selvom det er til udendørs brug. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige den type udendørslampe, der matcher stilen på dit hus. 

 

Udendørs belysning med flot udtryk

 

Designlamper til udendørs brug er typisk udført i et meget rent og funktionelt design. Af gode grunde, som at lampen skal være praktisk, kan den ikke være helt så dekorativ som belysning til indendørs brug. Alligevel har vi formået at udvælge nogle af de flotteste og mest stilfulde lamper til udendørs brug. 

Skal det være stilfuldt og enkelt? Du kan vælge en hvid udendørslampe med rene linjer. Du finder flere væghængte modeller i vores sortiment. Som en rund og simpel lampe fra Louis Poulsen, der kaster et horisontalt lys ned af. Eller gå med en aluminiumslampe med skærm, designet af Arne Jacobsen, der giver de udendørs omgivelser et stemningsfuldt lys. Er du mere til det rustikke og funktionelle? PH-lampen kommer i et flot udendørs design med de ikoniske skærme i toppen, som giver et behageligt lys f.eks. ved indgangspartiet til din bolig. 

 

Udendørs væglampe til terrassen

 

Udendørs væglamper monteres typisk på husets mur eller på garagens ydervæg. Henne ved hoveddøren eller bagdøren eller på væggen omkring terrassen. Der er mange muligheder for, hvor du kan placere din udendørs belysning. Ophæng som væglampe er dog altid et praktisk og klogt valg. Alle lamperne til udendørs brug fra vores sortiment er naturligvis af høj kvalitet. Lige såvel er de godkendt til udendørs brug, udført i vedligeholdelsesfrie materialer og holder sig pæne i al slags vejr. 

 

Udendørsbelysning til haven 

 

Udelamper kan bruges til at oplyse dine udendørs områder som terrasse, indkørsel, have og omkring indgangene til din bolig eller garage. Når haven skal lyses op med væglamper udendørs, kan det give god mening at montere dem på et hegn, der går omkring haven. Derudover kan du også montere dem på selve husets mur. Det vil give et godt lys på terrassen og i haven. 

Hvilke udelamper væg drømmer du om? Udforsk vores sortiment, og find stilfulde designlamper til udendørs brug.