Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Pendler

På denne side finder du et bredt sortiment af pendler i mange forskellige designs fra nogle af de mest anerkendte designere. Pendlen er mulig at bruge i alle rum, og vores store udvalg sikrer, at vi har noget, der vil falde i din smag. Hos os kan du både få klassiske og elegante pendler samt nytænkende og iøjnefaldende pendler. Uanset hvad du søger, har vi noget, der passer til dig. Vi tilbyder bl.a. kendte produkter som PH lamper, Bestlite fra GUBI, Enigma, Cirque, Caravaggio og meget mere.

Pendel lampe i eksklusivt design

 

En pendel er en af de mest populære lampetyper lige nu. Den kan hænge over spisebordet, over sofabordet, i entréen, i din hall eller i soveværelset. Ja, overalt i boligen. Men den skal ikke blot være praktisk og funktionel. Belysning er i dag meget mere end dét. Kollund Møbler fører derfor pendel lamper i et væld af smukke, gennemførte og dekorative designs. Netop så du kan indrette boligen med flot belysning, der matcher din indretningsstil. 

 

Designer pendler i alverdens stilarter 

 

Skandinavisk? Nordisk? Minimalistisk? Romantisk? Rustikt? Uanset hvilken stil du er til, så finder du en fin designerpendel i vores brede sortiment. Vi forhandler eksklusive mærker som Louis Poulsen, Mater, Fritz Hansen, &tradition, Flos, GUBI og mange flere. Du finder designs, der er skabt af velkendte designere som blandt andet Poul Henningsen, Gino Sarfatti, Verner Panton og mange flere. 

 

Opdag pendler som den ikoniske PH-kogle, den enkle Flowerpot og den klassiske PH-lampe. Eller hvad med en pendellampe i papir? En LED lysekrone? En simpel cylinder i guldfarve? Du finder et hav af pendler i forskellige stile og materialer. Vi fører pendeldesigns til ethvert rum i boligen og til enhver boligstil. 

 

Pryd stuen med en stor og glamourøs pendellampe fra Louis Poulsen eller GUBI over spisebordet. Hæng små og beskedne cylinderpendler fra LUCIO i hjørnet i entréen eller i hjørnet bag sofaen. Brug også de mindre pendler som natlamper hængende på hver side af sengen. Skab stemning i køkkenet med smukke Secto Design pendler i birketræ og fuldend et nordisk og naturligt look. Giv liv til kontoret med en Flowerpot lampe i en dekorativ farve. 

 

Høj kvalitet og gennemført design

 

Shopper du designpendler hos Kollund Møbler, kan du altid regne med tidsrigtige designs og ægte designervarer. Vores shop er et garantistempel for kvalitet og design. 

 

En investering i en designpendel er meget mere end blot et køb af en pæn lampe. Det er en med andre ord en investering i godt design og høj kvalitet. Du får en pendellampe udført med et tidløst design, hvilket betyder, at lampen aldrig bliver umoderne at se på. Derudover får du også nogle af de bedste materialer på markedet. Designpendlerne i vores sortiment er fremstillet i alt fra messing og glas til metal og lakeret aluminium. 

 

Shop pendler hos Kollund Møbler, og find designlamper i alle prisklasser. Vi har et stilfuldt design for enhver smag og til enhver bolig.