OBS: Salget af lamper er steget over alt forventning!

Det betyder, at nogle af vores leverandører desværre har svært ved at overholde de normale leveringstider. Vi forsøger løbende, at tilrette leveringstiderne på shoppen

PH 2/1 bordlampe, ravfarvet glas (limited edition)

Designer: Poul Henningsen
Udsolgt Kampagne
5.621 Kr.
Denne vare kan ikke købes online - kontakt os!
Leveringstid
Forventet leveringstid: ca. 16 uger - tilbudsprisen er gældende trods leveringstid
  • Materiale: Børstet messing & ravfarvet trelagsglas
  • Højde (cm): 35,50
  • Diameter (cm): 20,00
Varenummer: 299499

PH 2/1 bordlampe ravfarvet glas limited edition 2020

 

Designikonet for dansk lampekunst er sammen med få andre lamper i samme kaliber med til at præge os danskere såvel som udlandet i vores indretning. Den kom til i 2011 som en del af det 3 skærms design Poul Henningsen introducerede i midt 1920´ne. Det at skænke der er pakket så elegant ind er nemlig en kunst. Lampen har med sin slanke høje facon et umiddelbart, eksklusivt og lækkert design udtryk. Den gør for indretningen hvad en højhælet sko gør for en rigtig lady, den får hele outfittet til at se lidt mere lækkert ud.

Kvaliteten af lyset der forlader en lampe kan variere meget både i farve og lækkerhed fra koldt og klinisk til varmt og cremet med bløde skygger. Det er værd at overveje inden du køber lamper hvilket lys du synes er lækket.

Der er ganske få der kan producere en lampe som PH 2/1 med den kvalitet som Louis Poulsen kan. Et godt eksempel på, hvorfor det er sådan, er de skærme den er monteret med. For at kunne sikre kvaliteten er skærmene håndlavede og mundblæses i Italien, meget tæt på Venedig. Der er kun ganske få glaspustere der kan få den høje kvalitet så ensartet som Louis Poulsen, der fremstiller lampen, kan. Det er svært at ramme den nøjagtige vægt hver gang når skærmene laves i hånden, men det er altafgørende for lampeskærmens udseende og frem for alt farve. De 3 lag glas, klar, rav og klar ændre nemlig farve ved forskellig tykkelse. Det er også vigtigt at lampen er ligevægtig og uden bobler i glasset så den tager sig bedst mulig ud i dit hjem.

Der er mange facetter i fremstillingen af et ikon som 2/1 Bordlampen og når man tager det i betragtning sammen med det elegante udtryk og de flotte farver så er vi solgt J

Du kan købe lampen til og med d. 31 December 2020.

 

FRI FRAGT I HELE LANDET OVER 498,-
FULD RETURRET I 14 DAGE
FULD REKLAMATIONSRET I 2 ÅR