Brug rabatkode: SALE22, og spar 22% på hele shoppen*

*Min. køb kr. 1.500. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer og Hästens produkter.

Louis Poulsen

Louis Poulsen er utvivlsomt et af de største navne inden for dansk design, og mærket står derudover også bag en række af de mest ikoniske klassikere på designmarkedet, heriblandt Koglen og resten af PH-kollektionen. “Louis Poulsen har altid stræbt efter at designe lamper og forme lys, der skaber en atmosfære, man føler sig godt tilpas i.” er med deres egne ord, et af mærkets grundlæggende principper som de i stort stil har formået at lykkedes med - både når det gælder indendørs og udendørs belysning. Skræddersyet til at afspejle og understøtte rytmen og det naturlige lys i et rum, er Louis Poulsens lamper derfor den perfekte måde at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem og samtidig investere i et produkt, der vil kunne glæde dig mange år ud i fremtiden.

Anerkendt designer

 

Louis Poulsen er en anerkendt designer og et anerkendt mærke inden for lamper og er et af de største navne inden for dansk design. De står bag nogle af de mest ikoniske klassikere på markedet.

 

Louis Poulsens designprincip er at designe lamper, der ikke kun er en fryd for øjet, men som også skaber og former lys, som giver en atmosfære man føler sig godt tilpas i, både indendørs og udendørs. Alle deres lamper er udviklet ud fra tre grundbegreber - funktion, komfort og atmosfære. Det indebærer at alle dele på lamperne har en funktion - der er ingen overflødige dele. 

 

Med en Louis Poulsen lampe får du en lampe, som understøtter det naturlige lys i et rum, og de er derfor med til, at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem og du investerer samtidig i et produkt, du vil få glæde af i mange år.

 

Optimalt lys med en Louis Poulsen pendel

 

Pendler er en vigtig del af boligindretningen, da de oftest hænger der hvor vi har brug for godt lys, men ud over at give lys, så er det også en brugsgenstand, som i høj grad er med til at skabe et rum. 

 

Enigma og P5 eller kogle pendlerne fra PH er nogle af de mest populære pendler til hjemmet. Enigma er en æstetisk og alligevel kunstnerisk pendel, som giver et rigtig godt og bredt lys. PH pendlerne er klassiske og tidsløse og giver dig mulighed for både at vælge en klassisk farve eller en mere modig farve.

 

Stilfuld indretning med en Louis Poulsen bordlampe

 

Med en bordlampe har du mulighed for, at skabe stemning i alle hjemmets rum, da den er multifunktionel, om det er til skrivebordet, natbordet eller kommoden i stuen. En bordlampe er nem at flytte efter behov, så du har muligheden for at lave om på indretningen i dit hjem.

 

Af populære modeller kan vi nævne AJ Mini, som er en smart og tidsløs bordlampe, som giver direkte lys. En anden populær model er Panthella, som har den karakteristiske skærm, er alsidig i boligindretningen og giver en hyggelig belysning.

 

De nævnte modeller findes også som andre lampemodeller. F.eks. findes AJ Mini også som Louis Poulsen væglampe og Panthella findes også som Louis Poulsen standerlampe. Dette går igen inden for kategorien 'lampe, louis poulsen', og det gør at du nemt kan holde en rød tråd i din boligindretning.

Brug rabatkoden: SALE22, og spar 22% på hele shoppen*.

*Min. køb kr. 1.500. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer og Hästens produkter.