Louis Poulsen -30% / Havemøbler min. 20 %

Loftlamper

Hos Kollund Møbler tilbyder vi et stort udvalg af flotte loftlamper i forskellige designs, farver og størrelser. Uanset hvad du foretrækker og søger i en loftlampe, kan du finde det hos os. Vores sortiment består af en række nøje udvalgte lamper og pendler fra kendte mærker og danske designere som Louis Poulsen, Mater, Fritz Hansen, Flos, &Tradition, Tom Rossau og Normann Copenhagen. Om du er på udkig efter en flot og elegant pendel til over dit spisebord eller køkkenø, en unik og spændende lampe til børneværelset, eller en stilren og moderne lampe til soveværelset eller stuen, vil du med sikkerhed finde noget i vores udvalg, som falder i din smag.

Loftlampe til hele boligen

 

En loftlampe er nok den mest typiske form for belysning i boligen. Vi hænger en loftlampe i ethvert rum i hjemmet; stuen, soveværelset, entréen, kontoret eller børneværelset. Det giver altid funktionalitet at hænge lampen i loftet. Herfra oplyser den hele rummet på en god måde. Men belysningen skal være mere end blot funktionel. Lampen hængende fra loftet skal også være dekorativ, smuk at se på og så skal den matche rummets stil. Kollund Møbler fører et bredt sortiment af loftlamper fra designbrands som: &tradition, NUAD, Mater, Louis Poulsen og mange flere. Du finder elegante og bemærkelsesværdige lamper til ethvert rum i din bolig - om du er til det minimalistiske, meget farverige eller detaljerede look. 

 

Loftlamper design i eksklusiv fremtoning 

 

Klassiske og tidløse PH-lamper? Moderne og farverige Flowerpot pendler? Aflang lampe til loft fra NUAD? En klase af flere mindre lamper som lysekrone fra &tradition? Vores store sortiment af designerloftslamper byder på et væld af populære og nyskabende designs. Alle er de udført i eksklusive og stilrene materialer. Du får med andre ord en gennemført lampe til loft, som bevarer sit smukke udseende over årene uden at gå af mode.

 

Glas? Marmor? Stål? Metal? Træ? Er du mere til nogle materialer end til andre? Eller måske en flot kombination af flere? I vores sortiment af designlamper finder du alskens smukke loft lamper i alverdens materialer og farver. Opdag f.eks. en nordisk og trendy loftslampe i både glas og træ fra Mater. 

 

Loftsbelysning med stil og charme

 

Lamper til ophæng i loftet skal være meget mere end blot funktionelle. Derfor er det ikke kun kvaliteten og lampens materialer, der har betydning. Det er ligeledes stilen, designet og udseendet. Din hængelampe skal bringe god belysning til dit rum, men samtidig skal den også skabe sjæl, liv og varme. 

 

Indret stuen med en flot og buet loft lampe i sort stål fra Louis Poulsen, designet af Arne Jacobsen. Eller skab stemning i kontoret med Flowerpot lamper i flere størrelser og farver. 

Fuldend den elegante køkkenstil med flere små Mass Light loftslamper med marmor over køkkenøen. Byd gæster velkommen i entré eller hall med en iøjnefaldende og stor lofts lampe fra Flos, der kan lyse hele rummet op, men som også sætter sit eget præg på indretningen.

 

Kollund Møbler forhandler lamper til loft fra et væld af anerkendte brands. Vores shop er altid en garanti for høj kvalitet og ægte designervarer.