Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Gulvlamper

Gulvlamper er en praktisk lyskilde i enhver boligindretning, da de hverken optager vigtig hylde- eller bordplads og fylder meget lidt. Derudover er de også et dekorativt element som både tilføjer charme og en indbydende atmosfære i stue, soveværelse og entré. På denne side finder du et stort udvalg af gulvlamper fra kendte mærker og danske designere som Louis Poulsen, Mater, &Tradition, Fritz Hansen, Flos, Noyer, Tom Rossau, GUBI og Foscarini. Hos Kollund Møbler har vi samlet et sortiment af nøje udvalgte gulvlamper i forskellige størrelser, former og designs for at sikre os, at der var noget for enhver smag.

 

 

Gulvlamper er en smuk, effektiv og praktisk løsning, da du kan placere lampen hvor du har et behov og fordi de ikke optager plads på borde eller hylder, hvor man oftest gerne vil have andre ting til at stå. En gulv lampe er også et stemningsfyldt element i indretningen, da den er dekorativ og giver et fantastisk lys om det er i stuen, soveværelset eller i entréen. 

 

En gulvlampe til ethvert rum

 

Alt efter hvor i boligen du ønsker at tilføre en gulvlampe, så har vi sørget for, at vi har et bredt udvalg, så du kan finde en gulvlampe, som giver et godt lys til f.eks. stuen, en gulvlampe som giver en rolig stemning i soveværelset eller en gulvlampe som skaber blikfang og er dekorativ i entréen. 

 

En designer gulvlampe er et tidsløst valg

 

Vi har samlet et sortiment af nøje udvalgte gulv lamper i forskellige prisklasser, størrelser, former og designs så vi er sikre på, at der er en gulvlampe til enhver smag og boligindretning.

 

Hos Kollund finder du et stort udvalg af kvalitetsgulvlamper fra kendte mærker og danske designere som PH, Louis Poulsen, &Tradition, Fritz Hansen og GUBI.

En designlampe er mere end blot en lyskilde. Lampen kan i sig selv også betragtes som et kunstværk og som et dekorativ supplement til et rum. Sawaru gulvlampen er et godt eksempel på en gulvlampe, som med sit kunstneriske og dog enkelte design og lys skaber en helt unik stemning og er et blikfang i rummet.

 

Gulvlamper i dansk design

 

Gulvlamper dansk design er en stolt tradition, og dansk design er både populært i Danmark og i udlandet. Poul Henningsens PH5 lampe tilbage fra 1958 gjorde dansk design synonym med modernisme og funktionalisme. Et tidsløst og populært valg, som passer ind i alle boliger og indretninger er en PH gulvlampe, som med sit klassiske design og fantastiske lysfald giver et rum stemning og karakter. 

 

Find den rigtige gulv lampe

 

Når du køber en gulvlampe, så køber du ikke kun belysning, men også et møbel. Farve, størrelse, materiale og funktion af din gulvlampe er alt sammen noget du skal tage med i dine overvejelser. Hos Kollund har vi et nøje udvalg af populære designerlamper, og nedenfor kan du gå på opdagelse. Er du i tvivl om hvilken gulvlampe du skal vælge til din indretning, så er du velkommen til at tage kontakt til os eller besøge vores butik i Kolding.