Vi oplever svingende leveringstid på Louis Poulsen  |  Kontakt os for præcis leveringstid

Lamper

Hos Kollund Møbler tilbyder vi et bredt udvalg af lamper til både indendørs og udendørs belysning, heriblandt standerlamper, væglamper, bordlamper, gulvlamper og havelamper, alle i god kvalitet og flot håndværk. Se eksempelvis også vores udvalg af kontorbelysning eller lysekroner og flotte loftslamper til stue og værelser, som vil passe perfekt til dig og din bolig. Om du er på udkig eller praktiske eller dekorative detaljer og designs, vil du med sikkerhed finde en lampe blandt de mange forskellige stilarter, farver og materialer, som falder i din smag. Vores udvalg består af kendte og klassiske, såvel som nye, modeller fra danske designere og mærker som Louis Poulsen, Tom Rossau, Secto Design, Foscarini, Mater, Fritz Hansen, Flos og &Tradition.

Lamper i kvalitetsdesign til boligen

Kollund Møbler fører et bredt sortiment af eksklusive lamper i tidsrigtige designs. Opdag nye og moderne udgaver, såvel som de mere klassiske og retro designs, der igen er oppe i tiden, når det kommer til indretning af boligen. Du finder gennemført håndværk - fra brands som Arne Jacobsen, Flos, Tom Rossau, Fritz Hansen, Verner Panton, Louis Poulsen, Secto Design og mange flere - der kan fuldende din indretning med stil. 

 

Vi har lamper til ethvert rum i boligen, soveværelset, stuen, køkkenet eller kontoret, og med det store udvalg af kvalitetsdesign finder du en designer lampe for enhver smag. Om du er til det ultramoderne, det klassiske, det minimalistiske eller det meget overdådige og elegante look. Vi forhandler både bordlamper, gulvlamper, loftslamper, pendler, væglamper samt belysning til udendørs brug. Du finder altid lampen til din stilsikre indretning hos Kollund Møbler. 

Designer lamper til det stilbevidste hjem

En lampe skal være meget mere end blot funktionel. Den skal være dekorativ, tidssvarende og formå at skabe stemning og sjæl i dit rum. Med designlamper i gennemført design kan du opnå alt dette. Her er der nemlig tænkt på både detaljer, finish og æstetik. 

 

Alle lamperne i vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på høj kvalitet og godt design. Vi har derfor et væld af danske design lamper samt lamper fra internationale lysbrands i æstetiske og tidløse designs. 

 

PH koglen med utrolig mange små detaljer og udført i f.eks. rustfrit poleret stål. Den er klassisk og ikonisk. Flos pendel lysekronen med utallige små LED lys på og flot messingfinish i midten. Den er overdådig og smuk. DCW Editions rustikke bordlampe udført i stål og med mat kobberfinish. Den er minimalistisk og flot. 

 

Med en dansk design lampe skaber du ikke blot god belysning i dine rum. Du hylder også det gennemførte design, de gode materialer og den flotte stil. Ligesom du får en lampe, der kan pryde dit hjem i mange år. De stilsikre designlamper er tidløse og bliver aldrig umoderne at se på. Se bare de mange klassiske danske designs, der igen og igen bliver populære i den nutidige indretning. 

 

Kollund Møbler er erfarne, når det kommer til møbler og lamper. Vi har styr på de mange eksklusive brands, vi forhandler. Du kan derfor altid kontakte os for vejledning eller spørgsmål omkring lamperne. Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige design til din stil og dine behov.