Louis Poulsen -30% / Havemøbler min. 20 %

Belysning

Hos Kollund Møbler tilbyder vi et hav af forskellige typer lamper: stander-, væg-, bordlamper og pendler. Havelamper finder du også. Alle produkter kendetegnet ved høj kvalitet og flot håndværk. Se eksempelvis også vores udvalg af kontorbelysning eller lysekroner og flotte loftslamper til stue og værelser, som vil passe perfekt til dig og din bolig. Hvis du er på udkig efter praktiske eller dekorative detaljer, vil du med sikkerhed finde noget belysning blandt de mange forskellige stilarter, farver og materialer, som falder i din smag. Vores udvalg består af kendte og klassiske, såvel som nye, modeller fra danske designere og mærker som Louis Poulsen, Tom Rossau, Secto Design, Foscarini, Mater, Fritz Hansen, Flos og &Tradition.

 

Eksklusiv belysning fra kendte brands

Lys og lamper har stor betydning i boligen. Selvom det ofte kan være det sidste, man tænker på at købe til hjemmet. Belysning er både funktionel og dekorativ. Det betyder, at lampen skal leve op til dine behov for at oplyse et helt rum, give dig det perfekte læselys i en hyggekrog eller skabe en rar stemning i rummet. Samtidig med at lampens design matcher din stil og enten skaber blikfang eller falder i ét med indretningen. 

 

I vores sortiment af eksklusive lamper finder du et væld af forskellige designs. Pendler, bordlamper, væglamper, lysekroner, gulvlamper, loftslamper og udendørs lamper. Alle udført i tidsrigtige designs og fra anerkendte designbrands som Arne Jacobsen, Verner Panton, Louis Poulsen, Flos, Fritz Hansen og mange flere. Du finder gennemført belysning til ethvert rum - stue, køkken, kontor eller soveværelse - om du er til de tidløse klassikere eller de nye designs på markedet. 

 

Belysning stue i gennemført kvalitet 

Et lampedesign skal være funktionelt og æstetisk. Det skal med andre ord live rummet op med både dets belysning og dets design. Her hos Kollund Møbler finder du udelukkende kvalitetsbelysning, der er udført i stilsikre materialer af høj kvalitet. Smuk messing, gennemført højglans, overdådig glas, fint træ og shiny eller mat metal. 

 

Er du til det ultramoderne? Det skandinaviske? Eller det meget klassiske? Med et bredt udvalg af prisvindende og verdenskendt belysning finder du en lampe til enhver stilart i vores sortiment. Skab det klassiske look med en Kaiser Idell bordlampe fra Fritz Hansen i vindueskarmen. Eller gennemfør dit kulørte og moderne farvetema i stuen med en smuk Flowerpot pendel fra Verner Panton. Vores eksklusive samling af lamper giver dig uanede muligheder for at bringe godt design og funktionel belysning ind i stuen. 

 

Lys hører ikke kun til indendørs i boligen. Derfor rummer vores shop også et væld af spændende designlamper til din belysning udendørs. Du kan opdage spændende lamper fra blandt andet Louis Poulsen, Poul Henningsen og Arne Jacobsen. De udendørs designs er naturligvis udført i gode kvalitetsmaterialer, der holder til vind og vejr. Indret f.eks. dit terrassemiljø med væghængte PH lamper i kobber og opnå et stilfuldt udtryk. 

 

Har du spørgsmål til nogle af mærkerne eller lamperne i vores sortiment? Du kan altid kontakte os for råd og vejledning. Hos Kollund Møbler har vi stor viden indenfor møbler og belysning og kan derfor altid guide dig til at træffe det rette valg.