Kurv 0

Ingen varer i kurven.

Indretning

Ideelle indretningsløsninger til private og erhvervskunder!

Når det kommer til møblering, belysning etc. kan du trygt overlade planlægningen og dine indretningsønsker til os. Kollund Møbler har gennem flere år haft et fremragende samarbejde med vores to dygtige indretningsdesignere, Loddie og Nancy, og sammen udvikler vi en løsning, der passer til netop dig og dine behov.

“Vi har vores egen afdeling, som tilbyder indretningshjælp til både private og erhvervskunder. Vi har begge flere års erfaring i jobbet og udfører vores indretningsløsninger på baggrund af dine behov, og vi lytter altid til, hvordan du ønsker at indrette netop din base. Vi tager højde for alt – lige fra gulvbelægning og møblering til belysning m.m. Vi kan træffes både på hverdage og i weekender. Da vi også jævnligt tager på kundebesøg, vil vi anbefale dig at ringe til butikken for nærmere aftale.”

Vi tilbyder 2 pakkeløsninger

3500,-  Rumdesign – all inclusive

6500,- Komplet hus – all inclusive

Pakkerne indeholder følgende:

  • Hjemmebesøg hos dig, hvor vi foretager opmålinger og gennemgår dine ønsker med dig
  • Grafisk indretningsplan med billeder
  • Lysplan
  • Farveplan/-tema
  • Møbelforslag
  • Samlet prisoverslag
  • Møde og præsentation i butikken
  • Ved behov kan vi tilbyde at være til stede ved leveringen og hjælpe med at få dine egne ting integreret
  • 20 % på brugskunst og småt tilbehør op til 1 måned efter levering

Har du blot brug for et godt råd eller nogle idéer, du gerne vil vende med os? Så er du altid velkommen i butikken, hvor vores erfarne og dygtige møbelpersonale står klar til at hjælpe.

Har du ikke behov for at indrette et helt rum, så pakke 1 er lidt for stor, har du også mulighed for at booke indretningsassistance på timebasis, hvor du kan få en samtale med en af vores indendørsdesignere. Timeprisen for dette er 550,-. Denne løsning giver dog ikke mulighed for hjemmebesøg, men medbring dine tegninger og billeder af rummet, når du har booket en tid.

OBS! Vi vil meget gerne levere din nye indretning og har derfor et godt tilbud til dig, såfremt du vælger at gøre brug af en af vores 2 indretningspakker (gælder ikke timeafregning). Vælger du at afslutte handlen med os, betaler vi for din indretning. Det vil sige, at du kun betaler for indretningsdesignerens service, såfremt du vælger at handle et andet sted.

Vi elsker møbler og indretning og er altid klar til en opgave. Ring til os på tlf. +45 74678712 eller send os en mail på info@kollund.dk og book en tid. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med din nye indretning!

Loddi og Nancy

Kreativ teamet i aktion!

Kollund Møbler

Kollund Møbler A/S
Fjordvejen 15
DK-6340 Kruså

T +45 74 67 87 12
kundeservice@kollund.dk

Åbningstider:

Man - Fre: 10 - 17.30
Lørdag: 10-16.00
Søndag: 11-16.00